Boy 1.67-1.70
Kilo 72 civarı.
Yaşıtlarıma göre 6-7 kilo fazlam var.
Birazcık fit bir vücuda sahip olmak ve spor salonuna düzenli olarak giderek de kendimi bir disipline sokmak istiyorum.
Bizim burada belediyenin bir yeri var yıllık 2000TL gibi bir cüzi miktar karşılığında diyetisyen, havuz, SPA ve spor salonu üyeliği alabiliyoruz, haftada 3 gün 1-2 saat oraya gitme hakkım oluyor.
Bu yıl diyet yapmaya çalıştım ama ailemden dolayı iyi bir bir diyet yapamıyorum sabah marulla birlikte haşlanmış yumurta yiyordum akşama doğru benzer bir öğün yapıp 1 saat koşu bandında koşup yatıyordum, bunu şu an uygulamam mümkün değil (çünkü okul açıldı) ve o zaman da zorlanıyordum hiç doyurucu bir program değil.
Amacım ise şu daha önce hiç diyetisyene gitmedim tanıdıklarımdan duyduğuma göre gideceksem özel hastanede devlete gitmek çok daha iyiymiş devlette hem çok fazla randevu beklemem gerekiyormuş hem de verdikleri program iyi değilmiş.
Gideceğim yerde de diyetisyenin çok fazla sırası oluyor.
Ankara içi pahalı olmayan diyetisyen öneriniz varsa önerilere açığım.
Şu anda biraz göbeğim var bunu illa da eritmem gerekiyor mu kaslara çalışmak için ve sporla ilgili temel bilgileri yazarsanız sevinirim bilgim 0
Gitmeye değer mi?