xezcamusa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 84 29 Haziran 2022 #1 1.79 boyunda 60 kilo zarganayım bu durumdan da bayağı bir sıkıldım, spora başlamaya da hevesim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? Google Play Store'daki 30 gün egzersiz uygulamaları işe yarar mı? Bir fikrim yok.
1.79 boyunda 60 kilo zarganayım bu durumdan da bayağı bir sıkıldım, spora başlamaya da hevesim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? Google Play Store'daki 30 gün egzersiz uygulamaları işe yarar mı? Bir fikrim yok.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 29 Haziran 2022 #2 xezcamusa dedi: 1.79 boyunda 60 kilo zarganayım bu durumdan da bayağı bir sıkıldım, spora başlamaya da hevesim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? Google Play Store'daki 30 gün egzersiz uygulamaları işe yarar mı? Bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kabaca, bulk yapmalısın diyebilirim. Yani harcadığından daha çok yiyeceksin. Detaylı bilgi için Ağırsağlam'a bakabilirsin. Makaleleri okusan olayı çözersin.
xezcamusa dedi: 1.79 boyunda 60 kilo zarganayım bu durumdan da bayağı bir sıkıldım, spora başlamaya da hevesim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? Google Play Store'daki 30 gün egzersiz uygulamaları işe yarar mı? Bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kabaca, bulk yapmalısın diyebilirim. Yani harcadığından daha çok yiyeceksin. Detaylı bilgi için Ağırsağlam'a bakabilirsin. Makaleleri okusan olayı çözersin.