Yalnız değilsin. 87 kiloyla bu spora başladım, 70 kiloya düştüm. 4 yıldır düzenli antrenman yapıyorum günde 120 130 gram civarı protein alıyorum, alıyorum almasına da aynı anda yeme bozukluğu derecesinde yemeye de devam ediyorum. Kar, yağmur, çamur demeden antrenmana giderim, hasta olmadığım sürece keyfi antrenman aksattığım yoktur. Bunca zahmete katlanıp malesef şu diyete ben de katlanamıyorum. 70 kilodan 80 kiloya çıktım tabi kas kütlesi ekledim ama kasla beraber yağ kütlesi de ekledim. 40 güne yakın bir süre önce diyete başladım 4 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu, kollarımdaki damarlar görünmeye başladı 2-3 gün önce akşam diyeti bozdum. 40 güne yakın bir süre 1700 kaloriyle beslenip 2 saat içerisinde kendimi kaybedip 4.000 kalori aldım. Bu akşam tekrar bozdum. 1 döner dürüm, 1 porsiyon kıymalı, yarım porsiyon peynirli börek, 400 gram ortalama 8-9 dilim de soğuk baklava yedim. Bu yediklerim sadece 2 saatlik bir sürede oldu. Belki sen yemek yapamadığın için bu durumdasın, ben yemek yapabildiğim halde bu durumu kontrol edemiyorum. Muhtemelen bende bir yeme bozukluğu var.
Senin yapabileceğin en doğru ve mantıklı seçenek haftalık alışveriş listesi hazırlayıp hafta boyunca ne yiyeceğini kararlaştırmak. Ben diyeti bozmadığım bu 40 günlük süre boyunca her pazar akşamı alışverişimi yapar, yemeklerimi akşamdan hazırlar kaplara koyardım. Bu sayede gün içerisinde ne yiyeceğim derdim olmazdı.