Gym ağırlıkları kaldırmamdan dolayı ellerimde nasır çıkmaya başladı küçük küçük. Nasıl önlem alabilirim? Çok canımı yakmaya başladı, acil çözüm lazım.
Fitness yaparsan normal bir durum bu, aslında iyi birşey spor yaptığını gösteriyor. Genelde övünüyoruz nasırdan önlem olarak eldiven takabilirsin ama genellikle gay işi olarak bakılır. Bana görede eli gereksiz terletir.Gym ağırlıkları kaldırmamdan dolayı ellerimde nasır çıkmaya başladı küçük küçük. Nasıl önlem alabilirim? Çok canımı yakmaya başladı, acil çözüm lazım.
Ağırlıklı barfiks yaptığım için elim çok nasırlı, +25,30lara çıktığımda daha 2 tekrar atabilecekken nasırlar yüzünden bırakıyordum. Eldiven vs. nasırlardan yükü almıyor. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum hem elimi kaydırmıyor, terletmiyor hem nasırlara yük bindirmiyor.Gym ağırlıkları kaldırmamdan dolayı ellerimde nasır çıkmaya başladı küçük küçük. Nasıl önlem alabilirim? Çok canımı yakmaya başladı, acil çözüm lazım.
Magnezyum tozu kullanıyorlar genelde.Ağırlıklı barfiks yaptığım için elim çok nasırlı, +25,30lara çıktığımda daha 2 tekrar atabilecekken nasırlar yüzünden bırakıyordum. Eldiven vs. nasırlardan yükü almıyor. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum hem elimi kaydırmıyor, terletmiyor hem nasırlara yük bindirmiyor.
SoftGrip - Egzersiz Tutacağı
Evet kullanıyordum fakat siyah kıyafetler giydiğim için salonda şortta vs. toz şeklinde kıyafetlerde kalıyor, görüntüden dolayı kullanmıyorumMagnezyum tozu kullanıyorlar genelde.
Fitness yaparsan normal bir durum bu, aslında iyi bir şey spor yaptığını gösteriyor. Genelde övünüyoruz nasırdan önlem olarak eldiven takabilirsin ama genellikle gay işi olarak bakılır. Bana göre de eli gereksiz terletir.
bakıcam bu ürüne çok teşekkürlerAğırlıklı barfiks yaptığım için elim çok nasırlı, +25,30lara çıktığımda daha 2 tekrar atabilecekken nasırlar yüzünden bırakıyordum. Eldiven vs. nasırlardan yükü almıyor. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum hem elimi kaydırmıyor, terletmiyor hem nasırlara yük bindirmiyor.
SoftGrip - Egzersiz Tutacağı
O nasırdan ziyade kaydırmaması için değil mi?Magnezyum tozu kullanıyorlar genelde.
Bir arkadaşım en son ısırarak koparıyordu nasırlarını, öbürüde tırnak makasıyla kesiyordu.Haklısınız ama nasırlar 3 set 20 tekrar yaptığım bir hareketi 3 set 10 tekrara düşürüyor gibi söyleyebilirim çok gereksiz can yakıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.