Spor yaparken ellerin nasır tutmaya başlaması

PewPewPew

Femtopat
Daha fazla  
Gym ağırlıkları kaldırmamdan dolayı ellerimde nasır çıkmaya başladı küçük küçük. Nasıl önlem alabilirim? Çok canımı yakmaya başladı, acil çözüm lazım.

Gym ağırlıkları kaldırmamdan dolayı ellerimde nasır çıkmaya başladı küçük küçük. Nasıl önlem alabilirim? Çok canımı yakmaya başladı, acil çözüm lazım.

Eldiven kullanabilirsiniz ne kadar gym kitlesi eldiven kullananlara iyi bakmasada durum sizi rahatsız ediyorsa kullanın.

Fitness yaparsan normal bir durum bu, aslında iyi birşey spor yaptığını gösteriyor. Genelde övünüyoruz nasırdan önlem olarak eldiven takabilirsin ama genellikle gay işi olarak bakılır. Bana görede eli gereksiz terletir.

Ağırlıklı barfiks yaptığım için elim çok nasırlı, +25,30lara çıktığımda daha 2 tekrar atabilecekken nasırlar yüzünden bırakıyordum. Eldiven vs. nasırlardan yükü almıyor. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum hem elimi kaydırmıyor, terletmiyor hem nasırlara yük bindirmiyor.
SoftGrip - Egzersiz Tutacağı

Ağırlıklı barfiks yaptığım için elim çok nasırlı, +25,30lara çıktığımda daha 2 tekrar atabilecekken nasırlar yüzünden bırakıyordum. Eldiven vs. nasırlardan yükü almıyor. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum hem elimi kaydırmıyor, terletmiyor hem nasırlara yük bindirmiyor.
Magnezyum tozu kullanıyorlar genelde.

Fitness yaparsan normal bir durum bu, aslında iyi bir şey spor yaptığını gösteriyor. Genelde övünüyoruz nasırdan önlem olarak eldiven takabilirsin ama genellikle gay işi olarak bakılır. Bana göre de eli gereksiz terletir.

Haklısınız ama nasırlar 3 set 20 tekrar yaptığım bir hareketi 3 set 10 tekrara düşürüyor gibi söyleyebilirim çok gereksiz can yakıyor.

bakıcam bu ürüne çok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı