Spor yapılmadan kreatin kullanılabilir mi?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Spora gittiğim zamanlar kreatin kullanıyordum fakat dershaneye gittiğim için artık spora gidemiyorum. Gitmeden kreatin kullanabilir miyim? testeron çok düştü ve birazda güç verse güzel olur. Birazda zayıfım zaten iride gösterebilir dşye kreatin kullanabilirim belki diye düşündüm. Su sorunum yok günde en az 1, 2 litre su içiyorum daha fazlada içerim gerekirse.

Kullanmanda sorun olmaz da durduk yere de kullanmanın herhangi bir mantığı var mıdır bilmiyorum. Yani sonuçta güç vermesini isteyen insanlar ağırlık kaldıran tayfadan oluyor genelde. Durduk yere günlük yaşamında ağırlık kaldırmıyorken kullanmak bence gereksiz. Onun yerine 2 bardak sek kahve iç daha dinamik hisset bence çok daha iyi.

Spora gittiğim zamanlar kreatin kullanıyordum fakat dershaneye gittiğim için artık spora gidemiyorum. Gitmeden kreatin kullanabilir miyim? testeron çok düştü ve birazda güç verse güzel olur. Birazda zayıfım zaten iride gösterebilir dşye kreatin kullanabilirim belki diye düşündüm. Su sorunum yok günde en az 1, 2 litre su içiyorum daha fazlada içerim gerekirse.
Kreatini günün her saati kullanabilirsin testesteron arttırmaz ama kaslarında su tutup seni biraz daha büyük gösterir ve güç artışında faydası olur tabi spor yapmadan pek bir fark olmayacaktır. Suyu da 2-3 litreden az içmeni önermem

Kreatini günün her saati kullanabilirsin testosteron arttırmaz ama kaslarında su tutup seni biraz daha büyük gösterir ve güç artışında faydası olur tabii spor yapmadan pek bir fark olmayacaktır. Suyu da 2-3 litreden az içmeni önermem.

Ne sıklıkla kullanmalıyım?

Kullanmanda sorun olmaz da durduk yere de kullanmanın herhangi bir mantığı var mıdır bilmiyorum. Yani sonuçta güç vermesini isteyen insanlar ağırlık kaldıran tayfadan oluyor genelde. Durduk yere günlük yaşamında ağırlık kaldırmıyorken kullanmak bence gereksiz. Onun yerine 2 bardak sek kahve iç daha dinamik hisset bence çok daha iyi.

Reis bileklerim çok ince yani bence böyle ince olmasına rağmen güçlüyüm fakat kolay kolay kilo alamadığım için güçlenemiyorum o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
reis bileklerim çok ince yani bence böyle ince olmasına rağmen güçlüyüm fakat kolay kolay kilo alamadığım için güçlenemiyorum o yüzden
Hocam sizi anlıyorum. Demek ki sizin vücudunuz böyleyse sizin de ağırdan almanız gerekiyor. Creatin güçlendirir fakat aman aman bir etkisi olmaz. Örneğin 5 kilo kaldırabiliyorsanız bu sayı 7,5 olur. Fazlası olmaz sandığınız kadar. Yapacağınız en iyi şey dediğim gibi ağırdan almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı