Spor yapıp kilo verememek

kasirga852

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Kilo veremiyorum spora başladım 105 ile başladım halen 105'im 1.5-2 hafta Full body yaptım yeni yeni bölgesel yapmaya başladım. Boyum 188 kilom 105 spor salonunda ki diyetisyenin verdiğine uymaya çalışıyorum ama 1 haftadır uyumadım. Nasıl 1-2 ayda 80-85 kilolara düşerim, bilgisi olan ya da bunu deneyimleyen birileri varsa bana yardım edebilir mi?

Ciddi kalori açığı iyi antreman ve kardiyo yaparsanız 90 civarına inersiniz 2 ayda.

Ciddi kalori açığı iyi antrenman ve kardiyo yaparsanız 90 civarına inersiniz 2 ayda.

Şu an kalori alımim 2600 2000 mi yapayım yoksa 1800 falan mi ve nasıl açık yaratabilirim neler yemeliyim biraz örnek verir misiniz?

Şu an kalori alımim 2600 2000 mi yapayım yoksa 1800 falan mi ve nasıl açık yaratabilirim neler yemeliyim biraz örnek verir misiniz?
Olabildiğince az yağlı ve şekersiz beslenmelisin yani sağlığınızı düşünerek ne kadar fazla kalori açığı yaratırsanız okadar zayıflarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…