Spor yapıp yeterli protein alınmazsa ne olur?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Günlük proteini tamamlayamıyorum. Bugün mesela yemekhanede bir but tavuk verildi ondan başka protein almadım neredeyse. Spora boşuna mı gitmiş oluyorum?

Hayır. Fakat etkisi azalıyor. Kaslar için en yararlı şey protein. REİS ve Neboş sağ olsun ekonomimiz süper, yemekhanelerimiz çok kaliteli olduğu için yeterli proteini alamıyoruz.

Hayır. Fakat etkisi azalıyor. Kaslar için en yararlı şey protein. REİS ve Neboş sağ olsun ekonomimiz süper, yemekhanelerimiz çok kaliteli olduğu için yeterli proteini alamıyoruz.
Vallahi hocam bugün maximum 50 gram almışımdır. Nasıl yapacağım bilmiyorum spor işini.

Lise biyolojisinden hatırladığım kadarıyla karaciğer vücutta depo edilen yağ+karbonhidratı yıkıp proteine çevirmeye çalışıyordu diye hatırlıyorum ama okuduğum makalelere göre bu yetersiz kalıyor normalde gelişeceğinden çok daha yavaş gelişiyorsun.

E hocam boşunamı oluyor tamamen? Ben antrenman yapacağım süre boyunca kardiyo yapsam daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…