Spora başlamak için tavsiyeler

CaNiz

Picopat
Vücudum skinnyfat boyum 1.82 civarlarında kilom 75 79 arası gidip geliyor. Ne yapmam lazım? Ayrıcada yanımda neler götüreceğim? İlk defa spor salonuna gideceğim.

Vücudum skinnyfat boyum 1.82 civarlarında kilom 75 79 arası gidip geliyor. Ne yapmam lazım? Ayrıcada yanımda neler götüreceğim? İlk defa spor salonuna gideceğim.

Yanına havlu, su, temiz ayakkabı al yeter. Spor salonunda zaten sana ilk ay için genelde Full body bir program verirler, ilk ay onu yap. 2. ay keyfine göre ister bölgesele geç ister PPL yap. Karbonhidratını, proteinini yeterli seviyede al.

Ayakkabı türü fark eder mi yani şaunda temiz 0 bir hi sneakerım var uygun olur mu yoksa fileli spor tarzı ayakakbılar şart mı?

Ayakkabı türü fark eder mi yani şaunda temiz 0 bir hi sneakerım var uygun olur mu yoksa fileli spor tarzı ayakakbılar şart mı?

Eğer koşu bandında uzun süre geçirmeyeceksen fark etmez. Ben terlikle geleni bile gördüm.

Öncelikle umarım yapacağın sporu seversin, yanına havlu, pet şişe su, yapacağın spor için kullanacağın bir ayakkabı ve yedek kıyafet götürürsen yeterli olacaktır. Yapacağın hareketi düzgün forma yapmaya çalış, eğer herhangi bir hareketi yapmakta zorlanırsan düşük ağırlıkta yaparsan senin için faydalı olur.

Eğer koşu bandında uzun süre geçirmeyeceksen fark etmez. Ben terlikle geleni bile gördüm.
Sağolun hocam

Sağolun hocam başladığım zaman çantamı falan paylaşacağım zaten

Havlu ve en az 1 litre su götürmelisin. Neden 1 litre dersen aşağısı yetmeyebilir. Kilo alman daha iyi olur.

Bu rehberlerim faydalı olacaktır.

Salonun telefonunu google dan bul ara sor yabimiza ne getirmemiz gerekiyor onlar sana soyler.

Ne yapacagina gelince eger normal bi salonsa sana kasadaki eleman program yazar tabi adama gidip istemezsen yazmaz.

Macfit gibi yerlerde ilgilenmezler hoca tutman gerekir.

Tavsiye istersen tek verecegim tavsiye agirlik kaldirmadan once en az bi on dk isinmalisin yoksa baslamadan spora elveda dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…