Spora başlamak

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 1 ay önce bir konu açmıştım "Evde vücut yapılır mı?"diye. Oradaki arkadaşların sayesinde moral kaazanıp başlayacağım fakat direkt sıfırım yani. Hani ege fitnesstan bir video buldum yeni başlayanlar için. Deniyorum ama hiçbir hareketi hakkıyla yapamıyorum güçsüz olduğum için. Ne yapmalıyım devam ede ede alışır mıyım? Öncesinde bir şey mi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 1 ay önce bir konu açmıştım "Evde vücut yapılır mı?"diye. Oradaki arkadaşların sayesinde moral kaazanıp başlayacağım fakat direkt sıfırım yani. Hani ege fitnesstan bir video buldum yeni başlayanlar için. Deniyorum ama hiçbir hareketi hakkıyla yapamıyorum güçsüz olduğum için. Ne yapmalıyım devam ede ede alışır mıyım? Öncesinde bir şey mi yapmalıyım?
Devam ede ede alışırsın. Yeni başladığın için zaten her hareketi düzgün yapamıyor olman çok doğal. Şuan ki program sana ağır geliyorsa daha hafif program yapabilirsin alışma süreci için.

Düzgün postürle yapmaya çalışın. Yeterli tekrar yapamadığınızı düşünüyorsanız farklı bir program arayabilirsiniz. Daha çok sete bölebilirsiniz. Yani 12 tekrarı tek sette değil de 2 sette yapmaya çalışın. İlk günlerinizde önemli olan hareketin nasıl yapılacağını öğrenmek ve dayanıklılık kazanmak olsun. Dolayısıyla tekrar sayınıza değil, hareketi nasıl yapacağınıza kafa yorun derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı