Spora başlar başlamaz protein tozu kullanılmalı mı?

Nicodoz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 22 yaşındayım hayatım boyunca 2-3 kere spora başlayıp hep 1-2 ay içerisinde bırakmıştım şu son 3-4 yıl içerisinde. Bu sefer kesin olarak kararımı verdim aralıksız bir şekilde Full fokus bu işe kendimi vereceğim. Sormak istediğim sorum şu bütçe olarak bir problemim yok. Spora başlar başlamaz ilk günümden protein tozu kreatin gibi şeyleri kullanmalı mıyım? Yoksa 1-2 ay yaptıktan sonra mı kullanmalıyım? Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz bilgili arkadaşlar varsa.

Bence en erken 6.Ay da kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Alakası yok günlük vücuduna göre alman gereken protein miktarını karşılayamıyorsan onunla tamamlıyorsun.

Yani bende öyle düşünüyorum. Hangi zamanda kullandığımızın bir önemi yok yani önemli olan protein miktarını tamamlamak.

Hocam form analiz siteleri var, yaş, boy, kilo, protein tüketimi vs. onlara bakın size bir fikir oluştursun. Veya spor salonunda vs. form analizi yaptırın. Protein tozu kullanmadan gelişemezsiniz.

Sebebi ne peki? Kaslar yerli yerine oturmadan protein tozu içilmesinin hiçbir etkisi olmuyor mu yani?

Ham olduğun için vücut biraz açıldıktan sonra başlasan daha iyi olur. Kasların bu rutine alışana kadar normal besin tüket. Ben her yeni başlayışımda bile 1 ayı bitiriyorum protein tozuna başlamak için.

Sen de 1 ayı devir en azından derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…