A Adis Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Evde calisthenics yapıyorum. Salona gitmeyi düşünüyorum ama boyum kısa kalır diye korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2024 #2 Adis dedi: Evde calisthenics yapıyorum. Salona gitmeyi düşünüyorum ama boyum kısa kalır diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Deadlift gibi şeyler engel olur diye biliyorum ama normal vücut geliştirme engel olmaz. Youtubeden bir çok video izleyebilirsin konu ile alakalı. Artı 0 Eksi
Adis dedi: Evde calisthenics yapıyorum. Salona gitmeyi düşünüyorum ama boyum kısa kalır diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Deadlift gibi şeyler engel olur diye biliyorum ama normal vücut geliştirme engel olmaz. Youtubeden bir çok video izleyebilirsin konu ile alakalı.