Spora tek gitmekten utanmak

Neden sadece koşu bandı?

Reis yaşım küçük ağırlık kaldırsamda Max 3-4 kg gelişim açısından sıkıntı olabilir kilo vermek amaçlı gidiyorum.
Yaşın 13-14 falansa hiçbir sıkıntı yok gelişim açısından bir sıkıntı yaratmıyor bilinçli olduğun sürece. Bununla ilgili makaleler var. Sadece koşu bandı için salona üstelik MACFit'e gitmek gereksiz yani.

Hocayla çalışacağım reis evdede alanım olmadığı için istikrar sağlamak için hocayla çalışacağım yaşım 14 ağırlık yapacağım ancak çok değil dediğim gibi 5-7 kg falan.

Hocayla çalışacağım reis evdede alanım olmadığı için istikrar sağlamak için hocayla çalışacağım yaşım 14 ağırlık yapacağım ancak çok değil dediğim gibi 5-7 kg falan.
Güçlendikçe ağırlık arttırmanda hiçbir sıkıntı yok.

Utanan birine utanmana gerek yok demek hiçbir fayda etmez bunu kendimden biliyorum. Bu içten gelen bir şey. Ama kırılmayacak diye bir şey yok. Zamanla herşey değişiyor. Sadece biraz üstüne gitmek gerekiyor. Kafada yaratılan utanma duygusunun o kadar kötü olmadığını bu şekilde anlayıp kendinizi alıştırabiliyorsunuz. Sonuçta kimse sizden daha değerli değil. Başkasının ne düşündüğünü umursadığımızda yapmak istediğimiz şeyleri yapamıyoruz maalesef. Bunu aşabilenler başarılı oluyor. En kötüsü içine kapanıp adım atamamak.

Omurgaya yük bindirmeyecek şekilde ağırlık çalışmanda herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Salondaki Pt'ye sor sana elinden geldiği kadar rehberlik eder. Kilo vermenin en büyük yolu zaten kalori açığı oluşturmak olduğu için kardiyo yapmakla çok uğraşmayın. Kalori alımınıza dikkat edin ve kas kütlesi kazanmaya bakın.

Çünkü kas kütlesi kazandığınız zaman yağ kaybetmeseniz bile vücuda oranla yağ azalacaktır. Yani yağ oranınız gene düşecek. O yüzden hem kas kütlesi kazanmaya bakın hem de kalori açığı oluşturmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…