Spora tekrar başlayacak birisi için öneriler

Hocam kreatin falan da alacağım ama saçım dökülür diye korkuyorum.

Biz sana kreatin kutusunda başka bir şey satsak ve bilmesen yine dökülüyor dersin çünkü bu artık herkesin dilinde olan bir yalan.
Supplementlercom'un Creapure ürününü alabilirsin, merdiven altı almadığın sürece fark etmiyor kreatinde.

Bak mantıklı geldiyse kesinlikle 3x5 programını uygula ama hareket formundan çalma lütfen.
Ohp yaparken çok geri yatma bench yaparken yarım tekrar atma deadlift yaparken fıtık form falan yapma. Gücü topladıktan sonra istersen definasyona girersin.
Zaten konu çözüme kavuşmuş ancak arkadaşa katılıyorum. Nizami formda ağır girerek bizde arkadaşlarla 3x6 yapıyoruz. Kişiye göre değişir tabii ki ancak 4×12 ve türevlerinden çok daha iyi gelişim sağladık. Güreş ve MMA ile zamanında fazlasıyla uğraşıyordum, güç odaklı antrenman yapacaksanız hareketleri daha hızlı(yavaş indirip sert vurmalısınız yani) ve daha fazla tekrarlı yapmanız gerektiğini düşünüyorum çünkü 3x5 progressive overload için diye biliyorum.

Zaten konu çözüme kavuşmuş ancak arkadaşa katılıyorum. Nizami formda ağır girerek bizde arkadaşlarla 3x6 yapıyoruz. Kişiye göre değişir tabii ki ancak 4×12 ve türevlerinden çok daha iyi gelişim sağladık. Güreş ve MMA ile zamanında fazlasıyla uğraşıyordum, güç odaklı antrenman yapacaksanız hareketleri daha hızlı(yavaş indirip sert vurmalısınız yani) ve daha fazla tekrarlı yapmanız gerektiğini düşünüyorum çünkü 3x5 progressive overload için diye biliyorum.

Doğru. Ayrıca dövüş sporları odaklı yapmak istiyorsanız grapling mi yoksa boks vs. Sine göre antrenmanının değişiklik gösterebiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı