abdurrezzaksağdan
Decapat
Daha fazla
yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsinizBana sanki bu program 1 haftayı bile tamamlayamadan aksar gibi geldi. Bu kadar sıkı olmasına gerek yok bence. Hem bazı öğünleri hazırlaması uğraştırıcı olur hem de her gün tavuk pilav yemekten bıkarsınız bence. eşdeğer fsrklı bir yemek bulup aralara serpiştirebilirsin belki.
Hocam izlediğiniz videolardaki programlar definasyon ve bulk sürecini yürütürken kullandığım bir tarif yemek yeme şeklidir. Benim için proteini karbonhidratı denk tutun protein alımınız yeterli olsun. Uykunuz sporunuz da aynı şekilde herhangi ekstra bir katkı takviyesine gerek yok günü çıkartacağınız düşünmüyorsanız toz alabilirsiniz.yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsiniz
Yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsiniz.
Bana sanki bu program 1 haftayı bile tamamlayamadan aksar gibi geldi. Bu kadar sıkı olmasına gerek yok bence. Hem bazı öğünleri hazırlaması uğraştırıcı olur hem de her gün tavuk pilav yemekten bıkarsınız bence. Eş değer fsrklı bir yemek bulup aralara serpiştirebilirsin belki.
60 70 gr proteğinin yeceğini düşünüyorum sizce yeter miHocam izlediğiniz videolardaki programlar definasyon ve bulk sürecini yürütürken kullandığım bir tarif yemek yeme şeklidir. Benim için proteini karbonhidratı denk tutun protein alımınız yeterli olsun. Uykunuz sporunuz da aynı şekilde herhangi ekstra bir katkı takviyesine gerek yok günü çıkartacağınız düşünmüyorsanız toz alabilirsiniz.
beim amacım kilo vermek bulk flan değilHocam izlediğiniz videolardaki programlar definasyon ve bulk sürecini yürütürken kullandığım bir tarif yemek yeme şeklidir. Benim için proteini karbonhidratı denk tutun protein alımınız yeterli olsun. Uykunuz sporunuz da aynı şekilde herhangi ekstra bir katkı takviyesine gerek yok günü çıkartacağınız düşünmüyorsanız toz alabilirsiniz.
sorumluluk ne alaka anlayamadım knkYani carb daha cok azaltabilirsin. Hedefini tam anlayamadım kilo vermek ise proteini daha yüksek tut carb 60+ olmasın diyebilirim.
Sorumluluk kabul etmiyorum.
Sebze ve protein arttırın karbonhidrattan kısın beyaz ekmek yok yağlı abur cubur türevi yiyecekler yok bu süreç içerisinde az yağlı veya lapa pirinç pilavı tüketebilirsiniz. Onun haricinde ton balığı salatayla karışık yiyin günde 1 saat 1 saat 30 dakika civarlarında koşu yürüyüş bisiklet ne varsa yapın günde 15 20 dakika mekik 100 kez 1 ay sonunda kilonuz düşecektir eminim. ( yağı tamamen kesin demiyorum yanlış anlaşılma olmasın her ne kadar fazlası zarar olsa da yağ da bir gereksinimdir. )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.