Spora yeni başlayan birinin beslenme programı nasıl olmalı?

Daha fazla  
Spora başlayalı 2 hafta oldu ve şöyle bir program yaptım. Sizce nasıl neleri düzeltmeliyim? mer=mercimek yemeği antreman progrmımda bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-28_011103180.png
    resim_2024-12-28_011103180.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Aşırı disiplinli bir program olmuş karnınız dayanırsa güzel olur.

Bana sanki bu program 1 haftayı bile tamamlayamadan aksar gibi geldi. Bu kadar sıkı olmasına gerek yok bence. Hem bazı öğünleri hazırlaması uğraştırıcı olur hem de her gün tavuk pilav yemekten bıkarsınız bence. eşdeğer fsrklı bir yemek bulup aralara serpiştirebilirsin belki.

Bana sanki bu program 1 haftayı bile tamamlayamadan aksar gibi geldi. Bu kadar sıkı olmasına gerek yok bence. Hem bazı öğünleri hazırlaması uğraştırıcı olur hem de her gün tavuk pilav yemekten bıkarsınız bence. eşdeğer fsrklı bir yemek bulup aralara serpiştirebilirsin belki.
yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsiniz

yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsiniz
Hocam izlediğiniz videolardaki programlar definasyon ve bulk sürecini yürütürken kullandığım bir tarif yemek yeme şeklidir. Benim için proteini karbonhidratı denk tutun protein alımınız yeterli olsun. Uykunuz sporunuz da aynı şekilde herhangi ekstra bir katkı takviyesine gerek yok günü çıkartacağınız düşünmüyorsanız toz alabilirsiniz.

Yeni başladığım için ve izlediğim videolarda insanlar bunları yediği için bende bunları yazdım başka neler önerebilirsiniz.

Hocam çok sporla ilgilenmediğim için besin önerisi vermem doğru olmaz. Sadece programı biraz rahatlat çok sıkı olmuş onu söyleyebilirim. Bir süre sonra bıkarsın çünkü. Aynı yemeği 3 günden fazla üst üste yemeyin bence. Nefret etmeye başlarsınız bir süre sonra. İlla tavuk yemem lazım diyorsan en azından bir gün tavuk pilav bir diğer gün sote şeklinde yapabilirsin mesela.

Bana sanki bu program 1 haftayı bile tamamlayamadan aksar gibi geldi. Bu kadar sıkı olmasına gerek yok bence. Hem bazı öğünleri hazırlaması uğraştırıcı olur hem de her gün tavuk pilav yemekten bıkarsınız bence. Eş değer fsrklı bir yemek bulup aralara serpiştirebilirsin belki.

Bir de 2 aftadır her sabah yulaf yiyorum bence yulaftan ve yumurtadan yana sorun yok tavuk plav nohut plav en sevdiğim yemeklerden ikisi ama uzun sürede sıkacak mı bilmiyorum

Hocam izlediğiniz videolardaki programlar definasyon ve bulk sürecini yürütürken kullandığım bir tarif yemek yeme şeklidir. Benim için proteini karbonhidratı denk tutun protein alımınız yeterli olsun. Uykunuz sporunuz da aynı şekilde herhangi ekstra bir katkı takviyesine gerek yok günü çıkartacağınız düşünmüyorsanız toz alabilirsiniz.
60 70 gr proteğinin yeceğini düşünüyorum sizce yeter mi

beim amacım kilo vermek bulk flan değil

Sebze ve protein arttırın karbonhidrattan kısın beyaz ekmek yok yağlı abur cubur türevi yiyecekler yok bu süreç içerisinde az yağlı veya lapa pirinç pilavı tüketebilirsiniz. Onun haricinde ton balığı salatayla karışık yiyin günde 1 saat 1 saat 30 dakika civarlarında koşu yürüyüş bisiklet ne varsa yapın günde 15 20 dakika mekik 100 kez 1 ay sonunda kilonuz düşecektir eminim. ( Yağı tamamen kesin demiyorum yanlış anlaşılma olmasın her ne kadar fazlası zarar olsa da yağ da bir gereksinimdir. )

Yani carb daha cok azaltabilirsin. Hedefini tam anlayamadım kilo vermek ise proteini daha yüksek tut carb 60+ olmasın diyebilirim.
Sorumluluk kabul etmiyorum.

Yani carb daha cok azaltabilirsin. Hedefini tam anlayamadım kilo vermek ise proteini daha yüksek tut carb 60+ olmasın diyebilirim.
Sorumluluk kabul etmiyorum.
sorumluluk ne alaka anlayamadım knk

Sebze ve protein arttırın karbonhidrattan kısın beyaz ekmek yok yağlı abur cubur türevi yiyecekler yok bu süreç içerisinde az yağlı veya lapa pirinç pilavı tüketebilirsiniz. Onun haricinde ton balığı salatayla karışık yiyin günde 1 saat 1 saat 30 dakika civarlarında koşu yürüyüş bisiklet ne varsa yapın günde 15 20 dakika mekik 100 kez 1 ay sonunda kilonuz düşecektir eminim. ( yağı tamamen kesin demiyorum yanlış anlaşılma olmasın her ne kadar fazlası zarar olsa da yağ da bir gereksinimdir. )

HIQ High Pro+ 900gr bu proteğin tozunu almayı düşünüyorum günde kaç ölçek kullanmalıyım bir de karbonhidrat miktarını düşürmek için yulafı bırakmalı mıyım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı