Büyük görünmek hocam kas kütlenle birlikte yağ oranında artıyor yani kas hatların daha az belirgin ama ölçü olarak daha yüksek ölçüde oluyor. Parçalıda ise kas hatların daha belirgin ama ölçü olarak daha düşük, hepsi zevkine kalmış.
Hocam benim aslında 2 isteğim var
1. si küçük görünüp aşırı güçlü olmak
2. si ise aşırı güçlü olmasamda güçlü olmak fakat dışarıdan kocaman görünmek
vücudumu göstermediğim için parçalı olmak benim için pek önemli değil.
Hocam benim aslında 2 isteğim var.
1. si küçük görünüp aşırı güçlü olmak.
2. si ise aşırı güçlü olmasamda güçlü olmak fakat dışarıdan kocaman görünmek.
Vücudumu göstermediğim için parçalı olmak benim için pek önemli değil.
Okuduğum birkaç yerde pek verimli olmadığını söylüyorlar. Bilemedim.
Yok hocam 1 le 2 yi farklı olması için söylemiştim zaten. Anatoly diye bir adam var (doğal mı değil mi bilmiyorum) o adam nasıl o kadar güçlü onu merak ettiğimden 1. dediğimi yazmak istemiştim. Asıl amacım dediğim gibi 85 90 kilolar bandında kalıp çok yağlanmadan aşırı da küçülmeden güçlenmek ve özellikle sırtımı büyütmek.
Verdiğiniz tüm bilgiler ve ayırdığınız zaman için çok sağolasınız.
O zaman bundan sonraki amacım ;
3x8 tekrar ağırlık kaldırarak 12 tekrara çıkıp ağırlık arttırmak olacaktır
bunları yaparkende protein ağırlıklı beslenmektir.
Peki yağ yiyip yememenin kas gelişiminde olumsuz olumlu yönde etkisi olur mu ?
Birde işin sonunda yiye yiye obez olmayız değil mi
Karbonhidratan sonra yağ vücut için enerji kaynağıdır hocam elbete yiycez de trans yağ uzak dur. Yiye yiye obez olur musun eğer ki ihtiyaçından fazla fazla bir kalori alırsan olursun günlük hayata ne yiyorsan yanına sadece protein ekle. Bir de bu kadar önemseme hocam eğlenmek için yap sporu ya da benim gibi kafan dağılsın diye
Karbonhidratan sonra yağ vücut için enerji kaynağıdır hocam elbete yiycez de trans yağ uzak dur. Yiye yiye obez olur musun eğer ki ihtiyaçından fazla fazla bir kalori alırsan olursun günlük hayata ne yiyorsan yanına sadece protein ekle. Bir de bu kadar önemseme hocam eğlenmek için yap sporu ya da benim gibi kafan dağılsın diye
Orası öyle hocam da günlük hayatta pek aktivitem yok o yüzden kendimi fiziksel olarak çok üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Dediğiniz gibi kafa güzel dağılıyor fakat yaptığım şeyler az olduğu için üstüne yoğunlaşmak istemiştim.
Bu konuyu anı olarak tutacağım yakında güncel formumu paylaşıcam ve olurda ölmezsek başımıza bi iş gelmezse bu sefer uzun süreler spor yapmayı düşünüyorum. Bundan 3 5 ay sonra tekrar bir fotoğraf atarım umarım gelişim gösteririm.