Spora yeni başlayanlar için öneriler

Bir 85 kilo hedefim var umarım ulasirım şu an pek kasım yok diyebilirim ve ben sizi anlayabiliyorum kilonun fazla olmasını.

Sabahları içmeye özen göstereceğim ve chat GPT bazı şeylerin kalorilerini yanlış hesaplayabiliyor maalesef.

Ve Arkadaşlar bir şey soracağım spordan sonra kaslarım biraz gerildi kollarımı tam açamıyorum bu diğer spirlarda ilk günler de de oluyordu ama kas gevşetici vb. içtim etkisi olmadı bu gün gidemedim salona

İlk haftan için normal, kaslarını gergin ve ağrılı hissedebilirsin. Spordan sonra veya gün içinde esneme yaparsan bi nebze geçebilir ağrıların ama yine de normal, diğer haftalarda böyle bir ağrın olmayacak. Esneme yapmak her zaman önemli bu arada, yapmanı öneririm.

Bunun üstüne gidip aksatmamaya çalışıyorum sporu.

+ Arkadaşlar arkadaşım 1299TL'ye bir testosteron arttırıcı ilaç önerdi çok daha iyi oldum vb. dedi (canlılık olarak) sizce kullanmalı mıyım yan etkisi olur mu?

Testosteron seviyen senin genel olarak yaptığın antrenmanlara, aldığın makro ve mikrolara, uykuna ve stres seviyene bağlıdır. Bir ilaç alıp direkt olarak testo seviyeni artıramazsın (steroidler dışında). Eğer önerdiği ilaç Sarms veya Peptid tarzı bir şeyse her türlü senin zararına olacaktır yan etkileri çok fazla, kullanma. İlacın ismi ne?

Bana tribulus dedi internette bunu buldum alırsam muhtemelen bunu alırım.

Bana tribulus dedi internette bunu buldum alırsam muhtemelen bunu alırım.Eki Görüntüle 2484604
Uykuna, antrenmanına, d vitamini çinko ve sağlıklı yağ alımına önem göstermen testosteron artışında kat kat daha önemli. Ürün hakkında yapılan araştırmalara baktım, sağlıklı erkeklerde herhangi bir testo artışı sağlamamış, çok az libido artışı yapabilirmiş o da placebo etkisi olabilir. Boşuna para harcama bu tarz ürünlere gerek yok etkisini görmeyeceksin.

Bana tribulus dedi internette bunu buldum alırsam muhtemelen bunu alırım.Eki Görüntüle 2484604
Kullanacaksan creatine kullan, en fazla verimini göreceğin supplement. Gün içinde protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu kullan. Vitamin ve minerallerde eksiğin kalıyorsa takviye alabilirsin spesifik. D vitamini, çinko, Magnezyum, B vitaminleri, Omega 3 (vitamin değil ama önemli), Demir gibi vitamin ve mineraller önemli testo ve kas gelişimi için. Ancak doğal yollarla ve besinle almanı öneririm, eğer kalori sayıyorsan bir bak bakalım gün içinde yediklerinle bunları karşılayabiliyor musun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…