Çözüldü Sporcu lisansı için verilen kağıt yanlış doldurulursa disiplin cezası alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mergyy.00

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi cuma günü son derste bize kağıt getirdiler sporcu lisansı için vb. bizde istemediğimiz için kağıda saçma sapan şeyler yazdık adımıza hüsamettin falan gibi adrese cehennem falan yazdık. Sonra müdür kağıtları görüp geldiğinde (tabii kağıtları götüren kişi bizi ispiyonladi) bizi çağırdı ve odasına götürdü bağırdı çağırdı işte. En son da disiplin cezası alacaksınız dedi ceza almak sorun değil ama hangi cezayı verebilir onu merak ediyorum. (Kağıdı doldurmak zorunluydu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İstemediğinizi söyleyebilirdiniz. Suç sizin, kınama verirler muhtemelen. (Verirlerse) Ağır disiplin cezaları olmaz yani.

Bunun için disiplin cezası yazılmaz. Zaten bir hoca belirlemiyor disiplin cezası yazılsın diye birden fazla hoca oy kararı ile belirliyor.

İstemediğinizi söyleyebilirdiniz. Suç sizin, kınama verirler muhtemelen. (Verirlerse) Ağır disiplin cezaları olmaz yani.
Suçlu olduğumuzu kabul ediyoruz zaten. Son ders hani bitse de gitsek dediğimiz zamanda dersten sıkıldığımız zamanda geldi kağıtlar ben ne yazacağımızı anlamadığım için arkadaşlarımın yanına gittim baktım onlar da adına Messi falan yazmıştı yani sonra bende onlara özenip yazmıştım. Oldu bitti yani şimdi pazartesi belli olucak ne olacağı.

Hocam en fazla kınama verirler mi o da verirlerse yani muhtemelen vermezler zaten.

Hocam en fazla kınama verirler mi o da verirlerse yani muhtemelen vermezler zaten.
Sağolun beni bu konuda bilgilendirdiğiniz için.

Olay kapandı bilgilendirmek istedim, Müdür, anneme al çocuğunu git okuldan falan dedi biraz ters çıktı ama sonra müdür yardımcısı gelip müdüre ayar çekti. Kınama verdiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…