Sporda 10. güne beslenme ve antrenman programı önerisi

Kaijeen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Bugün 10. günümü doldurdum çok bir bilgimde yok açıkçası bu spor ile ilgili :)

İlk olarak benim asıl mesleğim mağazacılıktı fakat 2 yıldır bazı durumlardan ötürü evden çalışıyorum ve şu an iyi kötü bir sermaye yaptım ve yakın zamanda kendi butiğimi açmak istiyorum inşallah. Yazılmamdaki ilk amaç bu aslında çünkü ürünleri kendi üzerimde giyip paylaşımını yapacağım için biraz toparlamam gerekiyor.

30 yaşındayım 1.89 boy 82.5 kilo ve ilk gittiğimde ki ölçüler şu şekildeydi:

Göğüs 100.
Omuz 118.
Bel 99.
Kol 33.5
Bacak 57.

Benim amacım çok şişmemekle beraber ne çok zayıf bir vücut ne de çok büyük kütlelere sahip bir görüntü :D bunu tabii söyleyerek değil de işin içine girince şekillendireceğiz sanırım hareketleri ve vücudu tanıyınca.

10 gündür beslenmem şu şekilde kahvaltıda 4 yumurta 1 sarısı iptal omlet veya haşlama yanına lor peyniri 5-6 adet zeytin 2 dilim tahıllı ekmek.
2 saat sonra 1 avuç çerez ve muz veya 1 kase yulaf.
Öğle yemeği 150 gr tavuk. Pişmemiş hali çay bardağı doldurcak kadar pilav.
Spordan sonra yine aynı 150 gr tavuk çay bardağı kadar pilav yağsız salata roka maydanoz vs. bunu değiştirmeli miyim eklemem gereken bir şey var mı yanlış mı yapıyorum bilmiyorum biraz araştırarak bu şekilde bir program yapmış oldum. Antrenman konusunda da salondaki hocalar sanki herkese direk aynı hareketleri söyleyip geçiştiriyormuş gibi geliyor belki de yanlış düşünüyorum ama önerebileceğiniz programlar varsa veya bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verirseniz sevinirim. Almam gereken takviye ürünler için erken sanırım 1-2 ayın sonunda mı girmem gerekiyor o tür işlere. Teşekkür ederim iyi Sosyaller herkese :)

Hocam sana bir şey söyleyeyim, pt falan boş iş sadece chatgpt kullan sana en iyi antrenmanı ve diyeti yazar çok ciddiyim inanılma faydası oluyor. Ücretsiz sanal pt

Hocam sana bir şey söyleyeyim, pt falan boş iş sadece chatgpt kullan sana en iyi antrenmanı ve diyeti yazar çok ciddiyim inanılma faydası oluyor. Ücretsiz sanal pt
Hahaha herkesin pt ler ile bir kötü geçmişi var sanırım ya acemisinin de bayadır kendini bu işe adamış olanlarında. Bire bir ücret karşılığında hizmet almadığın sürece sorun sanırım. Teşekkür ederim biraz chatgpt yi yoralım bakalım :)

Hahaha herkesin pt ler ile bir kötü geçmişi var sanırım ya acemisinin de bayadır kendini bu işe adamış olanlarında. Bire bir ücret karşılığında hizmet almadığın sürece sorun sanırım. Teşekkür ederim biraz chatgpt yi yoralım bakalım :)
Kesinlikle hocam, bağır çağır azarla chatgpt nin tek verdiği karşılık özür dilerim :D

Şaka bir yana çok kaliteli programlar, ihtiyacına yönelik kas istersen kas programı definasyondaysan seni aç bırakmayacak define programı her türlü şeyin en iyisini yazıyor. Diyetini de çok güzel ayarlıyor kesinlikle kullan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı