Sporda daha fazla yağ yakmak için neler yapılmalı?

Hala göbeğiniz varsa kalori açığında kalarak göbeğiniz gidene kadar diyet yapmanız lazım. Temiz bir şekilde bulk yapmak çok daha iyi olacaktır. Bence 300 kaloriden fazla da açık verilebilir, 1 senede zaten çok bir kas koyamayacağınız için kas kaybedeceğinizi sanmıyorum. Ağırlık antrenmanlarının sonuna müsaitlik durumunuza göre kardiyolar ekleyin, ne kadar fazla gün içinde aktif olursanız o kadar kısa sürer diyet. Bir de nabzınızı çok yüksek derecelere çıkartacak kardiyoları yapmamaya çalışın. Düşük nabızla yapılan kardiyolarda yağlar daha öncelikli yakılacak enerji kaynağıdır.

Öyle bir şey var demedim? Karın bölgesindeki yağlar farklıdır, karın bölgesini aktive etmeden gitmeleri çok zor? Bu araştırmalara dayalı yıllardır sporum içindeyim ne dediğimi biliyorum.

Karın bölgesini aktif etmeden gitmez diye bir şey yok yağ oranını düşürdüğünde gidiyor zaten. Sadece karın kaslarını çalışırsın.

Beslenmen kötü olabilir bence 1 yıl az bir zaman değil beslenmeni değiştirmezsen david goggins gibi çalış yine aynı kalırsın.

Bu yaz tatili pek yapamadım yani üstüne gidemedim calıstığım için okul açılınca üstüne daha da gideceğim. Bu arada bizim okul çarşıda yani çoğu şeye erişimim var sayılabilir öğle arasında ne yiyiyebilirim? Genellikle marketteki ekmek arası ve su diyette yenilen krakerlerden falan yiyiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…