Hocam ne ilacı Allah aşkına
Kollarım dominant olduğu için yanılgıya kapılmayın, vücudum; kollarım kadar büyük değil.
O fotoğraf biraz eskidi, kaçıncı ay hatırlamıyorum. Zaten net olarak şu kadar spor yaptım diyemiyorum, çünkü benim evde kilo vermek için çabalarım oldu, adamakıllı kütleye sahip olmamama rağmen evde düşük kaloriyle güya "spor" yaptığım oldu. Bu yaptığım rezil hatalar bir şeyler ögrenmeme neden oldu ama. Ben uzun bir dönem kilo vermeye çalışarak kaslanacağımı sandım. Salaktım yani. Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılının sonlarına doğru biraz aptallığıma dur diyebildim. Haziran gibi yeni bir salona geçtim ve orda yaz tatilinde hard kasmaya başladım. O andan beridir adamakıllı yapıyorum diyebilirim, tabi beslenme çok düzgün değil ama olsun. İlaç kullanmadım, kullanmam da yarışmacı değilsem. O fotoğraf'ı 2 Kasımda instagramda paylaşmışım şimdi baktım. Sen hesap et artık. Hikayemi dinlemeye vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Ama sandığınız kadar zor değil, sürekli yapmanız lazım sadece. İstikrar, harbiden istikrar.