Sporda kolda gelişme durdu

Set ve tekrar sayısı ne için çalıştığına fark eder. Mesela 4x12 yaparsan dayanıklılığın artar. Kas gelişmesi istiyorsan 8 tekrar çıkarabileceğin en yüksek ağırlığı seç, 3x8 dene.

Evet öyle steroid gelişir ama hayvan gibi kas olmaz...
Steroid sadece bir seçim. Protein tozu kreatin vs. onlar doğal. Ama steroid kullanınca doğallıktan çıkıyorsun. Zorunlu bir şey değil. Yağ yakıcı ve büyüme için kreatin kullanabilirsin.

Ya bi git şuradan saçmalama. Hocam sende dinleme şunları belli troll bunlar.

Steroidin etkilerini bilmiyor gelmiş konuşuyor bide .
Kardeşim yukarda ne yazdığımı oku istersen, gerçekler böyle bu sporda belirli bir yerden sonra gelişmek için basman lazım, yoksa bende arkadaşın yerinde olsam şuanda basmam.

7-8 ay hiç bişey daha yeni başlamışsın yaptığın haraketleri değiştir. Set ve tekrar sayılarını. Seni motive eden güzel şarkılar bul. @2smokeyy Kardeşim 15 yıldır uğraşıyorum bu işle senin yaşın küçük yada hiç bişey bilmiyorsunuz. Steroid kullanmadan da çok güzel natural vücut yapabilirsin. Bu 1 yılda olmaz 5 yılda olur.

Sen steroidin kas geliştirdiğini mi sanıyorsun?
Kanka bir şey demek istemiyorum öğrenip gel gerçekler acıdır.

Hocam 5 yılda da tank gibi olamazsın testesteronun artması lazım.

Streoidi bastığın gibi Arnold olmuyorsun. 2 3 kat daha sert antrenman, çok daha sıkı bir diyet ve aşırı emek gerekiyor.
Hocam ben az çalışmalısın gibi bir şey söylemedim sadece belli bir zamandan sonra basması gerekiyor dedim. Yazdıklarımı okumanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…