Sporda Set Arası Süre Ayarlama Aracı

Knight Davion

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
1.502
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar,

Vücut geliştirme sporu yaparken set aralarını stabil bir sürede tutmak amacıyla butonlu bir kronometre satın almak istiyorum.
Hem dikkat dağıtmaması adına hem de terliyken ya da yorgunken telefona dokunmak istemiyorum ve bu yüzden telefonun kronometresini ya da herhangi bir telefon uygulaması kullanmak istemiyorum.

Aradığım kronometreden beklentim şu:
Örnek olarak set arası 1 dakika olmasını istiyorum diyelim. Ben butona basayım, 1 dakika sonra ötsün, örnek olarak 3 saniye ötsün ve kendi kendine sussun.
Bu şekilde ben dinlenme süremin bittiğini anlayacağım ve 2. sete başlayacağım. 2. set bitince tekrardan düğmeye basacağım ve tekrardan 1 dakika sonra ötecek.
Bu örneğimizdeki 1 dakikalık süreyi değiştirebilmek istiyorum. Mesela bench press yaparken bu süreyi 1,5 dakikaya çıkarmak istiyorum. Yani süreyi düzenleyebilme özelliğinin olması gerekiyor.
Konunun cahili olduğum için bu bahsettiğim olayı her kronometre yapabiliyor mu ya da buna özel veya sporcu koronometresi var mı? Direk bu talebimi gerçekleştiren bilmiyorum.
Bu konuda işimi görecek cihaz için 30 TL mi ödemem gerekiyor yoksa 100 TL'mi ben de bilmiyorum.
Evde spor yaptığımdan dolayı bu ürünü cebime koymayacağım ya da boynuma asmayacağım direk masaya koyacağım.
Pilli ya da şarjlı olabilir. Yıllarca kullanmayı planlıyorum.

Dokunmatik değil de direk fiziki butonu olan, butona basması kolay olan böyle bir cihaz illaki icat edilmiştir diye düşünüyorum.
Sanki daha öncesinde bir Instagram videosunda da görmüştüm diye hatırlıyorum.

Buna benzer bir ürünü daha öncesinde kullanmış ya da aktif olarak kullanan veya konu hakkında fikri olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler,
İyi geceler.
Konu günceldir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı