Spordan sıkıldım

RlouV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100f & H610M H V2 GİGABYTE &Asus Rx 6650XT & 8X2 3200 MHZ XPG RAM & 1TB m.2 ssd
Arkadaşlar fitness ile uğraşıyorum düzenli yapıyorum 1 yıla yakındır. Sıkıldım bu aralar yani şu son 2 gün modum yok bazı olaylardan 3 4 gün spora gitmesem ne kaybederi? M gerçekten çok mental olarak bıkkın hisseditorum yani bir şey kaybeder miyim söyler misiniz rica etsem?

Arkadaşlar fitness ile uğraşıyorum düzenli yapıyorum 1 yıla yakındır. Sıkıldım bu aralar yani şu son 2 gün modum yok bazı olaylardan 3 4 gün spora gitmesem ne kaybederi? M gerçekten çok mental olarak bıkkın hisseditorum yani bir şey kaybeder miyim söyler misiniz rica etsem?
Program değiştir.

Benim de başlarda çok hevesim vardı. 2 seneye yakın büyük bir disiplinle spor yaptım. Nedense geçen aylarda birden soğudum. Sanki zamanım boşa gidiyormuş gibi gelmeye başladı. Bıraktım ve şuan tekrar başlamayı hiç düşünmüyorum. Herkese göre değişir fakat spora ayırdığım zamanı daha iyi şeylere harcayabileceğimi fark ettim.

Fit olmak bir hedef değil, yaşam biçimidir. İstersen 5 seti 3 sete çevir, ama bırakma. Sürekli gelişim halinde ol. Etrafındakiler yan gelip yatarken, sen geliş. Bırakırsan zihnin tembelliği daha kolay bulacağından dönmene izin vermez.

Başka bir spor dalıyla ilgilenebilirsiniz. Dövüş sporları, futbol, yüzme gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı