Triumphal Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #11 Kaan9900 dedi: Normalde hep üst vücut çalışırım 1 senedir neredeyse bugün bacak idmanı attım ve şu an merdiven çıkamıyorum, çok kötü ağrı var. Protein tozu kullanıyorum ama ek olarak ağrısını nasıl geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ağrısını ertesi gün bacağa fokuslanarak geçirirsin. 1 senedir sadece üst vücut çalışmanın kahrını çekmek zorundasın maalesef.
Kaan9900 dedi: Normalde hep üst vücut çalışırım 1 senedir neredeyse bugün bacak idmanı attım ve şu an merdiven çıkamıyorum, çok kötü ağrı var. Protein tozu kullanıyorum ama ek olarak ağrısını nasıl geçirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ağrısını ertesi gün bacağa fokuslanarak geçirirsin. 1 senedir sadece üst vücut çalışmanın kahrını çekmek zorundasın maalesef.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.450 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #12 Kral 1 senedir çalışmıyorsun ya bacakların ince mi? Merak ettim. Ağrılar da 3 gün sonra tekrar bacak çalışınca geçecektir.
Kral 1 senedir çalışmıyorsun ya bacakların ince mi? Merak ettim. Ağrılar da 3 gün sonra tekrar bacak çalışınca geçecektir.
8 883395 Attopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #13 Hamlık ağrısı denir. 2 Haftaya tamamiyle yok olur.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 23 Ocak 2025 #14 883395 dedi: Hamlık ağrısı denir. 2 Haftaya tamamiyle yok olur. Genişletmek için tıkla... Aktif hareket eden birisiyse 5günde toparlar tamamiyle.
883395 dedi: Hamlık ağrısı denir. 2 Haftaya tamamiyle yok olur. Genişletmek için tıkla... Aktif hareket eden birisiyse 5günde toparlar tamamiyle.
Kaan9900 Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #15 Efsane2512 dedi: Kral 1 senedir çalışmıyorsun ya bacakların ince mi? Merak ettim. Ağrılar da 3 gün sonra tekrar bacak çalışınca geçecektir. Genişletmek için tıkla... bacaklarım normal ama bacak çalışmayı sevmediğim için hep aksattım yapmadım bugün arkadaşın tavsiyesine yapayım dedim bayıldım kalkamıyom o derece
Efsane2512 dedi: Kral 1 senedir çalışmıyorsun ya bacakların ince mi? Merak ettim. Ağrılar da 3 gün sonra tekrar bacak çalışınca geçecektir. Genişletmek için tıkla... bacaklarım normal ama bacak çalışmayı sevmediğim için hep aksattım yapmadım bugün arkadaşın tavsiyesine yapayım dedim bayıldım kalkamıyom o derece
8 883395 Attopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #16 Kaan9900 dedi: bacaklarım normal ama bacak çalışmayı sevmediğim için hep aksattım yapmadım bugün arkadaşın tavsiyesine yapayım dedim bayıldım kalkamıyom o derece Genişletmek için tıkla... Bacak ve karın çalışmak boş ve gereksiz bir yük. Podyuma falan çıkmayacaksan normal bir kullanıcının bacak ve karın çalışmasına gerek yok.
Kaan9900 dedi: bacaklarım normal ama bacak çalışmayı sevmediğim için hep aksattım yapmadım bugün arkadaşın tavsiyesine yapayım dedim bayıldım kalkamıyom o derece Genişletmek için tıkla... Bacak ve karın çalışmak boş ve gereksiz bir yük. Podyuma falan çıkmayacaksan normal bir kullanıcının bacak ve karın çalışmasına gerek yok.