Spordan sonra sol kolda ağrı

Salih123123

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. 2 gün önce ilk sporuma gittim ve antrenmandan sonraki gün 2 kolumda da ağrı oldu. Bugün kalktığımda en az bir 5dk sol triceps ile bicepsin kesiştiği dışardaki kısımda bir nokta gibi keskin bir acı hissetim. Sonrasında bir şeyler kaldırırken ağrımıyor ama çekişi düşük oluyor (çekişi düşüktü ama daha fazla düşük şu an) sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2 gün önce ilk sporuma gittim ve antrenmandan sonraki gün 2 kolumda da ağrı oldu. Bugün kalktığımda en az bir 5dk sol triceps ile bicepsin kesiştiği dışardaki kısımda bir nokta gibi keskin bir acı hissetim. Sonrasında bir şeyler kaldırırken ağrımıyor ama çekişi düşük oluyor (çekişi düşüktü ama daha fazla düşük şu an) sizce ne yapmalıyım?
Alışkın olmadığından kaynaklıdır. Kendini zorladıysan olur.

Ilk spora başladığım dönemde 1 hafta kollarım kasılı kaldı hamlıktan. 1 hafta robot gibi gezdim. Normal bi durum ağrı kesici krem vs kullanabilirsin. Max 1 haftaya geçer.

Alışkın olmadığından kaynaklıdır. Kendini zorladıysan olur.

Bir tek barrbel curlda zorladım kendimi onu da 4x4X4 yaptım sonrasında buraktım normalde 10x10x10 yapmalıyım.
Ilk spora başladığım dönemde 1 hafta kollarım kasılı kaldı hamlıktan. 1 hafta robot gibi gezdim. Normal bir durum ağrı kesici krem vs kullanabilirsin. Max 1 haftaya geçer.

1 haftaya geçerse okeyim hocam da bugün yine antrenmana gideceğim bir sıkıntı çıkartır mı?

Bir tek barrbel curlda zorladım kendimi onu da 4x4X4 yaptım sonrasında buraktım normalde 10x10x10 yapmalıyım.

1 haftaya geçerse okeyim hocam da bugün yine antrenmana gideceğim bir sıkıntı çıkartır mı?

Antrenmanı kesme, ama kendini de zormal daha kötü olabilirsin. Az ağırlık çok tekrar yap. Dedikleri gibi bir haftaya geçer hamlık.

Gidebilirsin bir problem olmaz. Kendini fazla zorlama eğer bicepslerinde ağrı varsa çekis hareketleri yapmaya çalış sırt triceps vs.

Antrenmanı kesme, ama kendini de zormal daha kötü olabilirsin. Az ağırlık çok tekrar yap. Dedikleri gibi bir haftaya geçer hamlık.

Geçen zorlandığım bir tek barrbel curl oldu oda en küçük ağırlıktaydı o zaman barrbel curl yapmayayım mı? Bir de bugün dumbell curl 4kg de yapıyordum 6 ya çıkartcaktım çıkartmayım mı?
Gidebilirsin bir problem olmaz. Kendini fazla zorlama eğer bicepslerinde ağrı varsa çekis hareketleri yapmaya çalış sırt triceps vs.

Çekiş derken bu 2 tane ipe asılmış Top'u aşağıya çekme hareketi mi diyorsunuz (adını unuttum :D)

Geçen zorlandığım bir tek barrbel curl oldu oda en küçük ağırlıktaydı o zaman barrbel curl yapmayayım mı? Bir de bugün dumbell curl 4kg de yapıyordum 6 ya çıkartcaktım çıkartmayım mı?

Sanırım 3.günün bugün. Hamlığın geçene kadar ağırlık yükseltme bence.
Barbel curl ise daha az ağırlık yok ise çok zorlama kendini, dikkatli yap veyab başka hareketlerini yap biraz dinlendir o bölgeyi.
Zaten hoca vardır salonda onlara danış, kötü olursan direkt söyle onlara yardımcı olurlar.

Sanırım 3.günün bugün. Hamlığın geçene kadar ağırlık yükseltme bence.
Barbel curl ise daha az ağırlık yok ise çok zorlama kendini, dikkatli yap.
Zaten hoca vardır salonda onlara danış, kötü olursan direkt söyle onlara yardımcı olurlar.

2. günüme gideceğim bugün (gün aşırı git dedi arkadaşlarım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı