Spordan sonra vücut ağrısı

Arkadaşlar zaten açıklamış, düzenli spor yaptığın sürece ağrın kalmayacak. Vücut ağırlığınla yaptığın hareketler boy kısaltmaz. Barfiks hatta tam tersine boy uzatır. Fakat yanlış anlaşılma olmasın, barfiksin sebep olacağı boy uzaması çok azdır ve çok kısa sürelidir. Sabah kalktığında boyunun birazcık daha uzun olması ile çok benzer sebeptendir.

Hareketleri yapmadan önce ısındığından emin ol, hareketleri yaptıktan sonra tekrar ısınma hareketleri yap. Hem sakatlanma riskin hem ağrıların azalır. Fakat en başta ne kadar ısınırsan ısın o ağrı olacak. Ağrın varken çok yüklenme, vücudun asıl iyileşme sürecinde güçlenir ve şekle girer.

Knk bı kaç hafta böyle olucak kasların ağrıyacak ama geliştikçe tüy gibi hafif olucaksin merak etme

İlk olarak agrıların olması normal hamlık agrıları deniyor 1 haftaya geçer. İkinci olarak vücut geliştirme boy "KISALTMAZ"

En büyük hatan foruma konu açmak. Sporla ilgili kaliteli hocalar var onların videolarını izleyin web sitelerinden bilgi edinin. 5 yıldır spor yapıyorum, sana şunu yap bunu yap, öyle olmaz demek yerine bilgi edin diyorum kısacası.

+ Ayrıca boyun kısalmaz.

Ağrı geçene kadar spor yapma vücudun kendini yenilesin ağrı geçince devam edersin daha yeni başladığından vücudunu çok zorlama alıştıra alıştıra yap

Ağrıması güzel bir şey. Kendin ve vücudun için iyi şeyler yaptığını gösterir o ağrı. Ben de yapıyorum, herkesin bahsettiği gibi düzene oturtunca ağrılar geçiyor ancak ağrımasını tercih ederdim. Ağrımadığı zaman işe yarıyor olsa bile eksik mi yaptım diye düşündürüyor ama öyle değil. Geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…