Spordan verim alamamak

captanozt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kısaca özet geçeyim, benim boyum 171, kilom 88. Kısaca kiloluyum, fazlaca. Cidden sıkıldım. Spora geçen yaz gitmiştim ama verim alamamistim. Şu an yeniden başladım ama neler yapacağımı vs. bilmiyorum. Amacım kilo vermek. Salon belediye salonu. Geniş alan, her türlü aletler var ama hocaları çok gıcık, hiç ilgilenmiyorlar, tersliyorlar. O yüzden bana bunları yapabilirsin diyebileceğiniz programlar var mı ya da hareket olarak? Bu arada hareketlerin isimlerini pek biliyorum ama yapilislarina ben bakarım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitedeki programı kullanabilirsin. İnsanları bulundukları yere değilde olmak istedikleri yere ve bunun için yaptıklarına göre değerlendirmek bence doğrudur. Kilolu olup bundan şikayet edip ve bir şey yapmıyorsan bir sorun vardır. Fakat kilolu olup bunu değiştirmeye çalışmak hatta gerçekten değiştirmek çok takdire şayandır. Açık konuşacağım işin cidden çok zor. O diyet varya o diyet insanı bitirir. Önemli olan o diyetin etkisi değil nedenidir. 1 yıl boyunca programa ve diyete sadık kalınca seneye yaza girerken gerçekten çalıştım diyeceksin. Kafan rahat, özgüvenin tavan olacak. Kolay seçimler zor hayat, zor seçimler kolay hayat getirir. Tabi ki evde kalıp telefon bilgisayar tarzı şeyler çok daha fazla cazip gelecek, spora gitmek istemeyeceksin ama spora gitmek istemediğin halde gittiğin 1 haftadan sonra iş bitecek. Artık farklı bir disiplin anlayışına sahip olacaksın. Bu senin okul veya iş hayatındaki düzenini de olumlu yönde etkileyecek.

Merhaba arkadaşlar, kısaca özet geçeyim, benim boyum 171, kilom 88. Kısaca kiloluyum, fazlaca. Cidden sıkıldım. Spora geçen yaz gitmiştim ama verim alamamistim. Şu an yeniden başladım ama neler yapacağımı vs. bilmiyorum. Amacım kilo vermek. Salon belediye salonu. Geniş alan, her türlü aletler var ama hocaları çok gıcık, hiç ilgilenmiyorlar, tersliyorlar. O yüzden bana bunları yapabilirsin diyebileceğiniz programlar var mı ya da hareket olarak? Bu arada hareketlerin isimlerini pek biliyorum ama yapilislarina ben bakarım. Şimdiden teşekkürler.
İlk ay bunu yap sonrası için yine yardımcı oluruz.

Kardiyodan sonrada karın çalış ve şekerli ve kızarmış gıdalardan uzak dur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı