PlayStation 4 almaya karar verdim. Gidip, elden alacağım. 2 sene önce PlayStation 3 sahibiydim, şimdi ise spotçudan PS4 alacağım, biraz korkmuyor değilim. PlayStation 3'ü verip fiyattan düşüreceğim. Bu şekilde yapabileceğim 2 tane yer beğendim. Bunlardan biri "Kahraman Konsol" ve diğeri "SYD Bilgisayar" sizce hangi paketi ve nereden almalıyım? Aşağıya eklediğim paket seçeneklerini görebilirsiniz.
Zaten aldığınızda 15 gün içinde iade etme şansınız var internet üzerinden alımlarda. Fifa 19 ve 2 kol olan paket çok cazip aslında kur farkınıda düşünürsek. İkinci kol mutlaka ihtiyaç oluyor. Kardeşiniz varsa veya arkadaşınızla oyun oynamak için mutlaka ihtiyaç oluyor. Sorularınıza geçersek:
Hayır Garantisi siz aldığınız süreden sonra iki yıldır. Mağazada beklemesi etkilemez.
Garantisini Sony Eurasia'dan doğrulatabilirsiniz. Sahte olacağını sanmıyorum açıkcası. Fakat öyle bir durum olursa iade etme hakkınızı kullanırsınız.
Teknoloji işi şans işidir. Fakat sorun çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa değişim veya iade edebilirsiniz her şekilde. Sıfır çıkmazsada aynı şekilde fakat öyle bir dolandırıcılık sanmıyorum ki SYD firmasıda hepsiburada vs diğer siteler üzerindede satış yapmakta puanı yüksek bir satıcı.
Bu fark nasıl anlatayım CUH 2016A'da olan sorunlar 2116A'da yok. Kısaca böyle güncel olanı almanızı tavsiye ederim 2116A gibi.