Spotçudan PS4 Almak ve Model Tercihi

BlackCaT

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
1.698
Yer
İstanbul
PlayStation 4 almaya karar verdim. Gidip, elden alacağım. 2 sene önce PlayStation 3 sahibiydim, şimdi ise spotçudan PS4 alacağım, biraz korkmuyor değilim. PlayStation 3'ü verip fiyattan düşüreceğim. Bu şekilde yapabileceğim 2 tane yer beğendim. Bunlardan biri "Kahraman Konsol" ve diğeri "SYD Bilgisayar" sizce hangi paketi ve nereden almalıyım? Aşağıya eklediğim paket seçeneklerini görebilirsiniz.

SYD Bilgisayar:
SONY PS4 SLIM 1 TB + 2. KOL + FİFA 19 (CUH-2116B) EURASIA, 1 TB , SONY
Fiyatı, 2 kolu ve FIFA 19'u beni tatmin etti.

SONY PS4 SLIM 1 TB (CUH-2116B) EURASIA, 1 TB , SONY
Boş paket ve slim sürümü.
Bu 2'si Eurasia garantili ve Cuh 2116B.

Kahraman Konsol:
SONY PS4 SLIM 1 TB (CUH-2116B) EURASIA, 1 TB , SONY
2 Kol, PES 18, Eurasia Garantisi var fakat 500GB ve Cuh 2016A.

Şimdi sorularım bunlar:
  1. Bu adamlar bunları 1 yıl önce almış olsa, garantisinden 1 yıl gitmiş olmuyor mu?
  2. Garantisi sahte olabilir mi?
  3. Bozulma, hata verme ya da 2. el olma olasılığı var mıdır?
  4. Cuh 2016A ile 2116A arasındaki fark nedir?
Teşekkürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten aldığınızda 15 gün içinde iade etme şansınız var internet üzerinden alımlarda. Fifa 19 ve 2 kol olan paket çok cazip aslında kur farkınıda düşünürsek. İkinci kol mutlaka ihtiyaç oluyor. Kardeşiniz varsa veya arkadaşınızla oyun oynamak için mutlaka ihtiyaç oluyor. Sorularınıza geçersek:

  1. Hayır Garantisi siz aldığınız süreden sonra iki yıldır. Mağazada beklemesi etkilemez.
  2. Garantisini Sony Eurasia'dan doğrulatabilirsiniz. Sahte olacağını sanmıyorum açıkcası. Fakat öyle bir durum olursa iade etme hakkınızı kullanırsınız.
  3. Teknoloji işi şans işidir. Fakat sorun çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa değişim veya iade edebilirsiniz her şekilde. Sıfır çıkmazsada aynı şekilde fakat öyle bir dolandırıcılık sanmıyorum ki SYD firmasıda hepsiburada vs diğer siteler üzerindede satış yapmakta puanı yüksek bir satıcı.
  4. Bu fark nasıl anlatayım CUH 2016A'da olan sorunlar 2116A'da yok. Kısaca böyle güncel olanı almanızı tavsiye ederim 2116A gibi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı