Yeager_san
Kilopat
InnerTune diye bir uygulama buldum, şu ana kadar kesfettigim en iyi ücretsiz Spotify alternatifi. Ses kalitesi de arayüzü de bayağı iyi. Tüm hocalarıma önerileri için çok teşekkür ediyorum, iyi sosyaller.
Hocam reklam sıkıntı yapmıyor da premiumsuz şarkı indirememek asıl sorun bence. Ben şarkı indirip internetsiz dinleyebilmek için aldım zaten reklam sıkıntı değil benim için.Bence MYT indirip Lucky Patcher ile reklam yaması yaparsanız işiniz hallolur.
Myt Müzik hocamSpotify'a alternatif olarak kullanabileceğim, müziklerimi indirip offline iken de kullanabileceğim, ses kalitesi kötü olmayan ücretsiz bir uygulama önerebilir misiniz?
Spotify'a alternatif olarak kullanabileceğim, müziklerimi indirip offline iken de kullanabileceğim, ses kalitesi kötü olmayan ücretsiz bir uygulama önerebilir misiniz?
Kendi müziklerim de vardı eskiden YouTube a yayinlayinca hemen YouTube Music platformuna düşüyordu hatırladım.Kendi videonuzu bile koyabiliyorsunuz listenize bu güzel bir özellik.
Hocam ben LP ilee hem premium hem de reklamsız yaptım.Hocam reklam sıkıntı yapmıyor da premiumsuz şarkı indirememek asıl sorun bence. Ben şarkı indirip internetsiz dinleyebilmek için aldım zaten reklam sıkıntı değil benim için.
Şuan YouTube Music ve Spotify'ın yerel dosyalar kısmından kendim MP3 dosyalarını YouTube Music ve Spotify üzerinden oynatıyorum iyi oluyor.Bence denemeli olduğunuz çok uygulama var
Simp music
InnerTune
RiMusic
HarmonyMusic
Play storede bulunmuyorlar, F-droid ve githubdan bulabilirsiniz, açık kynak topluluğu tarafından destek alan ve youtube music apis-sini kullanan reklamsız, offline için indirme seçeneği bulunan uygulamalar, ama illa güvenli olsun istiyorsanız Spotube var, Play storede de mevcut,
Mıuı DynamicFps olayı yüzünden xiaomide 60 HZ de 30 hz alıyorsunuz, gerisi spotify bildiğiniz
Kendi sunucularını açamamalarından dolayı Ymusic apisini kullanırlar
Bide Ymusic var ama isteğe bağlı
Bence denemeli olduğunuz çok uygulama var
Simp music
InnerTune
RiMusic
HarmonyMusic
Play storede bulunmuyorlar, F-droid ve githubdan bulabilirsiniz, açık kynak topluluğu tarafından destek alan ve youtube music apis-sini kullanan reklamsız, offline için indirme seçeneği bulunan uygulamalar, ama illa güvenli olsun istiyorsanız Spontube var, Play storede de mevcut,
Mıuı DynamicFps olayı yüzünden xiaomide 60 HZ de 30 hz alıyorsunuz, gerisi spotify bildiğiniz
Kendi sunucularını açamamalarından dolayı Ymusic apisini kullanırlar
Bide Ymusic var ama isteğe bağlı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.