Spotify Artık Podcast’lere Yorum Yapmanıza İzin Veriyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Spotify Artık Podcast'lere Yorum Yapmanıza İzin Veriyor

Spotify, podcast bölümlerinde kullanıma sunmaya başladığı yeni yorum bölümü özelliğiyle, podcast yayıncıları ve dinleyicileri arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Dinleyiciler, bölüm sayfasında oynatma kontrollerini geçerek veya dinlemeyi bitirdikten sonra bölüm sayfasına giderek yeni yorum bölümüne ulaşabilecekler. Özelliğin ilk aşamasında tüm yorumlar varsayılan olarak gizli olacak ve içerik üreticileri sayfalarında hangi yorumların görüntüleneceği konusunda tam kontrole sahip olacaklar. […]

Devamı: Spotify Artık Podcast’lere Yorum Yapmanıza İzin Veriyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Aslında tüm şarkılara yorum yapabilme özelliğinin gelmesi gerekiyor. Eksik hâlâ.

Aslında tüm şarkılara yorum yapabilme özelliğinin gelmesi gerekiyor. Eksik hâlâ.
Hocam ben yorum yapma özelliğinin gelmesi taraftarı değilim ya, gelecekse de en azından yaptığımız yorumları görebileceğimiz bir sayfa da olmalı. Ben son 1-2 yıldır oldukça unutkan bir insan haline geldim, sonra yorum yaptık mı veya neye nasıl yorum yaptık diye düşünmesi yoruyor.

Eki Görüntüle 2247664
Spotify, podcast bölümlerinde kullanıma sunmaya başladığı yeni yorum bölümü özelliğiyle, podcast yayıncıları ve dinleyicileri arasındaki iletişimi güçlendiriyor. Dinleyiciler, bölüm sayfasında oynatma kontrollerini geçerek veya dinlemeyi bitirdikten sonra bölüm sayfasına giderek yeni yorum bölümüne ulaşabilecekler. Özelliğin ilk aşamasında tüm yorumlar varsayılan olarak gizli olacak ve içerik üreticileri sayfalarında hangi yorumların görüntüleneceği konusunda tam kontrole sahip olacaklar. […]

Devamı: Spotify Artık Podcast’lere Yorum Yapmanıza İzin Veriyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Güzel bir özellik olmuş.

@Uton, aslında o OKB ile alakalı bir durum olabilir. Bir şeyden emin olamama hastalığı ve bence aslında böyle özellik gelse güzel olabilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı