D djaJYEatTTq Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 33 Çözümler 2 16 Mayıs 2018 #1 Denetim masasından kaldır diyorum ama programı silmiyor, ekrana bir şey de gelmiyor, nasıl kaldıracağım ben bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Denetim masasından kaldır diyorum ama programı silmiyor, ekrana bir şey de gelmiyor, nasıl kaldıracağım ben bunu?
Çözüm D D djaJYEatTTq 16 Mayıs 2018 Sorun çözüldü, denetim masasından uzun uğraş sonucu kaldırabildim.
Yago Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu 16 Mayıs 2018 #2 Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Eğer sisteminiz Win 10 ise ve sistemin kendi yüklediği Spotify'ı kaldırmak istiyorsanız başlat menüsünde üzerine sağ tıklayıp kaldır demeniz yeterli. İşletim sisteminiz farklı ya da sistemle gelen değil de kendi yüklediğiniz Spotify'ı kaldırmak için önerdiğim programı kullanabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Eğer sisteminiz Win 10 ise ve sistemin kendi yüklediği Spotify'ı kaldırmak istiyorsanız başlat menüsünde üzerine sağ tıklayıp kaldır demeniz yeterli. İşletim sisteminiz farklı ya da sistemle gelen değil de kendi yüklediğiniz Spotify'ı kaldırmak için önerdiğim programı kullanabilirsiniz.
KS KS D djaJYEatTTq Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 33 Çözümler 2 16 Mayıs 2018 #3 Sorun çözüldü, denetim masasından uzun uğraş sonucu kaldırabildim. Artı 1 Eksi Çözüm