Çözüldü Spotify bir şeyler ters gitti hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aethrod.cx

Centipat
Daha fazla  
Spotify'a uygulamadan girerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Fakat tarayıcıda böyle bir sorun yok. Çıkış yapıp geri girdim, silip yükledim, güncellemeleri kontrol ettim ama hiçbiri fayda etmedi. Nasıl çözebilirim?

â.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Spotify'a uygulamadan girerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Fakat tarayıcıda böyle bir sorun yok. Çıkış yapıp geri girdim, silip yükledim, güncellemeleri kontrol ettim ama hiçbiri fayda etmedi. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2373127

Benimki düzeldi sol üst köşedeki 3 noktalı yere tıkla sorun giderme de uygulama verilerini sıfırla ve yeniden başlat a tıkla düzelir.

Bana özel zannediyordum bende konu açacaktım iyi oldu.

Sıfırla düzelmesi lazım.

Bu sorun bende de var hocam bende sizle aynı adamları denedim olmadı şu an sadece bekliyorum belki Spotify'la alakalı bir şeydir.

Benimki düzeldi sol üst köşedeki 3 noktalı yere tıkla sorun giderme de uygulama verilerini sıfırla ve yeniden başlata tıkla düzelir.
sırasıyla bu 3 işlemi yaptıktan sonra düzelir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-13 235718.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-13 235718.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 155
  • Ekran görüntüsü 2024-12-13 235733.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-13 235733.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 153
  • Ekran görüntüsü 2024-12-13 235742.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-13 235742.png
    9 KB · Görüntüleme: 154
Arkadaşlar spotify üzerinden sorun giderme yaptığımda sonuç alamadım, ancak farklı bir yöntem ile sorunu çözdüm.
Eğer sizde de üstteki çözümler olmuyorsa deneyebilirsiniz.
Windows üzerinden uygulamaya sağ tıklayıp Diğer>Uygulama Ayarları>Sıfırla kısmından uygulamayı sıfırlayıp hesaba tekrar girdiğimde sorunum çözüldü.

Benimki düzeldi sol üst köşedeki 3 noktalı yere tıkla sorun giderme de uygulama verilerini sıfırla ve yeniden başlat a tıkla düzelir.

Sıfırla düzelmesi lazım.

Benimki düzeldi sol üst köşedeki 3 noktalı yere tıkla sorun giderme de uygulama verilerini sıfırla ve yeniden başlata tıkla düzelir.
ben yaptım ama spotify garipleşti kasmaya başladı neden? Ana ekranda kasıyor

Arkadaşlar Spotify üzerinden sorun giderme yaptığımda sonuç alamadım, ancak farklı bir yöntem ile sorunu çözdüm.
Eğer sizde de üstteki çözümler olmuyorsa deneyebilirsiniz.
Windows üzerinden uygulamaya sağ tıklayıp Diğer>Uygulama Ayarları>Sıfırla kısmından uygulamayı sıfırlayıp hesaba tekrar girdiğimde sorunum çözüldü.

Diğer çözüm yöntemi de bu. Teşekkürler yardım için.

Sıfırla düzelmesi lazım.

İlk denememde olmadı ancak 2-3 kez ardına ardına denedim(olmasaydı silip yükleyecektim) ve düzeldi, yeniden giriş yapıp kullanmaya başladım. 2 gündür bu sorunu yaşıyordum, teşekkür ederim çözüm için.

Eki Görüntüle 2373127

Galiba şu an bu problem herkeste var ben macten girdiğimde yaşıyorum bu sorunu Spotify birkaç güne düzeltir sanırım.

Çözümdeki adımları denedim fakat düzelmedi. Spotify destek ile konuştum. Bilgisayarda ne kadar Spotify dosyası varsa silin dedi. Ama ben Microsoft Store'dan indirdiğim için yoktu. Uygulamayı silip sitesinden indirdim ve sorunum düzeldi.

Çözümdeki adımları denedim fakat düzelmedi. Spotify destek ile konuştum. Bilgisayarda ne kadar Spotify dosyası varsa silin dedi. Ama ben Microsoft Store'dan indirdiğim için yoktu. Uygulamayı silip sitesinden indirdim ve sorunum düzeldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı