Spotify blend yapamıyorum. Blend nasıl yapılır?
Arama kısmına blend yaz ilk çıkan şeye tıkla oradan kişi davet et diyorlar.
Arama kısmına blend yazıyorum alakam olmayan bts ve ben çıkıyorum bize %60uyumlu diyorlar ya ben korece şarkı dinlemiyorum ki. Maalesef asla blend kısmı gelmiyor.
Uygulamaya giriyoruz, ara kısımına tıklıyoruz, orada senin için hazırlandı kısmı var oraya tıklıyoruz, girdiğimiz yerde Blend oluşturma kısmı var oradan oluşturuyoruz. Üstelik daha önce oluşturduğumuz blendleride görebiliriz.
Arkadaşın dediği gibi uygulamanızın gincel olması lazım. Güncelledikten sonra arama kısmına gelip Blend yazıyoruz ve ilk çıkan sonuca dokunuyoruz. Orada olan Davet Et seçeneği ile Blend oluşturmak istediğin kişiye gönderiyorsun.
Arkadaşın dediği gibi uygulamanızın gincel olması lazım. Güncelledikten sonra arama kısmına gelip blend yazıyoruz ve ilk çıkan sonuca dokunuyoruz. Orada olan davet et seçeneği ile blend oluşturmak istediğin kişiye gönderiyorsun.
Uygulamaya giriyoruz, ara kısımına tıklıyoruz, orada senin için hazırlandı kısmı var oraya tıklıyoruz, girdiğimiz yerde Blend oluşturma kısmı var oradan oluşturuyoruz. Üstelik daha önce oluşturduğumuz blendleride görebiliriz.
Uygulamaya giriyoruz, ara kısımına tıklıyoruz, orada senin için hazırlandı kısmı var oraya tıklıyoruz, girdiğimiz yerde Blend oluşturma kısmı var oradan oluşturuyoruz. Üstelik daha önce oluşturduğumuz blendleride görebiliriz. Eki Görüntüle 1409718Eki Görüntüle 1409720