sosisl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 31 Ağustos 2023 #2 sosisl dedi: Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum. Eki Görüntüle 1925689 Genişletmek için tıkla... Şarkı Spotify'dan kaldırılmış olabilir.
sosisl dedi: Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum. Eki Görüntüle 1925689 Genişletmek için tıkla... Şarkı Spotify'dan kaldırılmış olabilir.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 31 Ağustos 2023 #3 sosisl dedi: Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum. Eki Görüntüle 1925689 Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırılmış YouTube'dan veya yerel müzik ekleyip dinleyin.
sosisl dedi: Mos Def'in Auditorium şarksını dinlemek istiyorum ama şarkı kullanılamıyor diyor. Herhangi bir lisans problemi olduğunu sanmıyorum. Eki Görüntüle 1925689 Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırılmış YouTube'dan veya yerel müzik ekleyip dinleyin.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 31 Ağustos 2023 #4 Şarkı Spotify'dan kaldırılmış hocam o yüzden dinleyemiyorsunuz.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 Sistemi yeniden başlatıp Spotify'i yeniden açın. Düzelecektir. Özellikle Sagonun şarkılarında çok fazla yaşıyordum.
Sistemi yeniden başlatıp Spotify'i yeniden açın. Düzelecektir. Özellikle Sagonun şarkılarında çok fazla yaşıyordum.
sosisl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Yavuz_Çetin dedi: Sistemi yeniden başlatıp Spotify'i yeniden açın. Düzelecektir. Özellikle sagonun şarkılarında çok fazla yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Spotify önbelliğini de sildim ama olmadı.
Yavuz_Çetin dedi: Sistemi yeniden başlatıp Spotify'i yeniden açın. Düzelecektir. Özellikle sagonun şarkılarında çok fazla yaşıyordum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Spotify önbelliğini de sildim ama olmadı.