"Spotify bunu şu anda çalamıyor"

Ses aygıtlarında olan cihazlarınızın görüntüsünü atabilir misin?
Kayıttan yürüt olan yer mi ?
1.PNG
3.PNG
2.PNG

gönderdim

Son düzenleme:
Bu sorunun programdan kaynaklandığını düşünüyorum. Zira aynısı bana da zaman zaman oluyor. Ancak tekrar tıkladıktan sonra çalmaya başlıyor. İnternetim anlık olarak aşırı yavaşladığı zamanlarda oluyor genelde.

Programı silip, tekrar yüklemişsin anladığım kadarıyla. Bazı programları sildikten sonra kalıntı dosyaları oluyor. Yani AppData da falan dosyası kalmış ise onları da sil. Öyle tekrar indir ve yükle. Bunun dışında internete kapat, biraz bekle. 10-20 saniye sonra tekrar aç. Kendine gelsin.

Hiçbiri çözüm olmaz ise yine sil programı ve Microsoft'un mağaza bölümünden indir. Değişik bir şey olmaz ama her yolu denemek lazım.

Ekleme de yapayım. Bende bir kulaklık amfisi bulunuyor. 384KHz destekleyenlerden. Bunu en yüksek ayarda çalıştırınca uygulama yine hata veriyor (384KHz). 192KHz yapınca düzeliyor. Muhtemelen en yüksek desteklediği örnekleme hızı 192KHz. Bit derinliği önemli değil. 32bit 192KHz'de de çalışıyor. Önemli olan örnekleme hızı.

Benzer sorunu yaşayanlar için ben PC'den hoperlörden dinlerken sorun yaşamıştım, kulaklığı takıp çıkarınca düzeliyor, herhalde sistemde bir sıkıntı oluyor uygulama yazılımıyla ilgil, kulaklık ya da benzeri bir şeyin girişini yapıp çıkarttıktan sonra düzeliyor bende. Bilgilendirmek istedim.

Ses girişi ayarlarımı varsayılana getirdim düzeldi. Farklı bir ses kaynağından çalmaya çalışıyormuş. Panik yapmıştım hata verince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı