Spotify Çalma Listeleri Kayboldu

Doruk Baba

Kilopat
Merhaba, bilgisayarıma format attıktan sonra tekrardan Spotify yükledim ve çalma listelerim birdenbire kayboldu, arkadaşlarımın hesaplarına girdiğimde de profillerinde hiçbir çalma listesi gözükmüyor sebebi nedir acaba?

1717754067301.png

Normalde bu bölümde gözükürdü şimdi kayboldu, yenisini oluşturmaya bastığımda ise tepki yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalma listeleri Spotify'ın veritabanında saklanır bilgisayarının formatıyla bir alakası yok. Spotify'ın web sitesine girip çalma listelerini geri getire basarsan sorun çözülür belki.

Merhaba, bilgisayarıma format attıktan sonra tekrardan Spotify yükledim ve çalma listelerim birdenbire kayboldu, arkadaşlarımın hesaplarına girdiğimde de profillerinde hiçbir çalma listesi gözükmüyor sebebi nedir acaba?

Eki Görüntüle 2215556

Normalde bu bölümde gözükürdü şimdi kayboldu, yenisini oluşturmaya bastığımda ise tepki yok.
Tam sol yukarıda çalma listeleri kısmına basıp tekrar dener misin, olmazsa sil yeniden yükle yine olmazsa sil Microsoft Store'dan yükle.

Çalma listeleri Spotify'ın veritabanında saklanır bilgisayarının formatıyla bir alakası yok. Spotify'ın web sitesine girip çalma listelerini geri getire basarsan sorun çözülür belki.
Biliyorum hocam ondan konu açmak istedim, telefondan iki hesabıma girmeyi denedim ve sonuç aynı. Çalma listeleri silinmiş ve yenisini oluşturamıyorum.
1717755056781.png

Dediğinizi bu hata nedeni ile yapamadım sürekli aynı hatayı tekrarlıyor.
Geçen günlerde Twitter ve Instagram hesaplarım aynı anda askıya alındı 2 gün sonra geri açıldı bu olaylar ile bir bağlantısı olabilir mi?

Tam sol yukarıda çalma listeleri kısmına basıp tekrar dener misin, olmazsa sil yeniden yükle yine olmazsa sil Microsoft Store'dan yükle.
1717755274171.png

Microsoft Store'dan da bu hatayı aldım hocam.

Telefonunda da aynı hatayı alıyor musun?
Telefondan girdiğimde son dinlediğim çalma listelerinden 2 adet isimsiz ve fotoğrafsız çalma listesi var zaten son dinlediklerim benim çalma listelerimdi ve onlara tıkladığımda sadece bekleme oku dönüyor. Aynı şekilde yeni çalma listesi oluşturmaya çalıştığımda da yine aynı bekleme oku dönüyor. Bunları iki hesabımdan da denedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı