Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #1 Spotify internet varken çevrimdışı kalıyor. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli baglanıyor.
ManTuna17 Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 244 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #2 Telefon uygulama ayarlarından Spotify verilerini sıfırlamayı deneyin.
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #3 Telefon değil PC
ManTuna17 Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 244 Çözümler 1 4 Ekim 2020 #4 Thonrik dedi: Telefon değil PC Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çevrimdışı mod etkin mi diye kontrol edin, etkinse kapatın. Sorun çözülmezse programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
Thonrik dedi: Telefon değil PC Genişletmek için tıkla... Ayarlardan çevrimdışı mod etkin mi diye kontrol edin, etkinse kapatın. Sorun çözülmezse programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 235 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #5 Okey
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 9 Ocak 2022 #6 Thonrik dedi: Spotify internet varken çevrimdışı kalıyor. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli baglanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu benim W7 sistemimde olmuştu. Sonra bir şekilde düzelttim. Spotify'da beğenilen şarkılar listesine girdiğinizde o listeyi gösteriyor mu peki?
Thonrik dedi: Spotify internet varken çevrimdışı kalıyor. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli baglanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu benim W7 sistemimde olmuştu. Sonra bir şekilde düzelttim. Spotify'da beğenilen şarkılar listesine girdiğinizde o listeyi gösteriyor mu peki?