Spotify çok yavaş açılıyor

MAYMUNARİF

Centipat
Daha fazla  
Spotify PC'de çok yavaş açılıyor, açılınca da 10 dk - 5 dk arası siyah ekranda bekletiyor. PC'yi sıfırladım ama yine aynı durum.

Spotify PC'de çok yavaş açılıyor, açılınca da 10 dk - 5 dk arası siyah ekranda bekletiyor. PC'yi sıfırladım ama yine aynı durum.
Sadece spotifymı? Ayrıca PC'yi sıfırladım ama yine aynı durum demek isterken başka birşeyimi kastetmek istediniz yoksa gerçekten sırf spotify geç açılıyor diye bilgisayarımı sıfırladınız?

Sadece spotifymı? Ayrıca PC'yi sıfırladım ama yine aynı durum demek isterken başka birşeyimi kastetmek istediniz yoksa gerçekten sırf spotify geç açılıyor diye bilgisayarımı sıfırladınız?
Bende de aynı durum var. Diğer uygulamalar gayet normal çalışırken Spotify resmen açılmıyor ve açıldığında uzun süre siyah ekranda kalıyor. Aklıma gelmişken denedim tekrar Spotify açmayı ama siyah ekranda bekliyor. Spotify'dan bağımsız bilgisayarı formatladım ama öncesinde de sonrasında da aynı ve sadece Spotify'da oluyor. Uygulaması olmasına rağmen bazen webden kullanıyorum bu sebeple. Çözümü var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı