Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 10 Şubat 2022 #1 Spotify Discord'da durumum tabletimde gözükmüyor. Spotify hesabım bağlı ve Spotiy'daki ayar açık.
Çözüm lykiamami 10 Şubat 2022 Discord dilini ingilizce yapıp Spotify ile Discordu yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Discord dilini ingilizce yapıp Spotify ile Discordu yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 10 Şubat 2022 #3 İşe yaramadı. lykiamami dedi: Discord dilini ingilizce yapıp Spotify ile Discordu yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
İşe yaramadı. lykiamami dedi: Discord dilini ingilizce yapıp Spotify ile Discordu yeniden başlatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu teşekkürler.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Do6uk4n dedi: Şimdi oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
KS KS Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 11 Şubat 2022 #5 lykiamami dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yine olmamaya başladı . Ne yapıcam bilemedim. Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yine olmamaya başladı . Ne yapıcam bilemedim.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #6 Do6uk4n dedi: Hocam yine olmamaya başladı. Ne yapacağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende gözükmeyince iki uygulamayı da yeniden başlatıyorum halloluyor. Sanırım Mobile optimize edilmemiş bir özellik ondan dolayı biraz sıkıntılı. Artı 0 Eksi
Do6uk4n dedi: Hocam yine olmamaya başladı. Ne yapacağım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende gözükmeyince iki uygulamayı da yeniden başlatıyorum halloluyor. Sanırım Mobile optimize edilmemiş bir özellik ondan dolayı biraz sıkıntılı.