Spotify erişim engeli

ekalayci06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum iş yerinde Spotify web Player kullanıyordum. Ancak internete erişim noktasın da sınırlamalar getirdiler Spotify sitesi engellendi VPN kurup açtığım zaman Spotify'ı kullanabiliyorum fakat benim isteğim VPN'i sadece Spotify'da kullanmak böyle bir şey mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum iş yerinde Spotify web Player kullanıyordum. Ancak internete erişim noktasın da sınırlamalar getirdiler Spotify sitesi engellendi VPN kurup açtığım zaman Spotify'ı kullanabiliyorum fakat benim isteğim VPN'i sadece Spotify'da kullanmak böyle bir şey mümkün müdür?
Aklıma farklı bir tarayıcı kurup oraya VPN uzantısı kurmak dışında bir şey gelmedi. Uzantıyla uğraşmamak isterseniz Opera kullanabilirsiniz.

Aklıma farklı bir tarayıcı kurup oraya VPN uzantısı kurmak dışında bir şey gelmedi. Uzantıyla uğraşmamak isterseniz Opera kullanabilirsiniz.

Aynısını söyleyecektim, Spotify'ı uygulama yerine tarayıcı üzerinden açarsanız, sadece Spotify açmak için VPN eklentisi olan bir tarayıcı kullanır, diğer iş ve işlemler için ise halihazırda ne kullanıyorsanız o araçlarla devam edersiniz.

VPN kurup eklentiyi yalnızca o sitede çalışmasına izin vererek yapılabilir gibi düşünüyorum.

1610434663475.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı