Spotify hacklendi mi?

Mclois

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, 3D Tasarımcı
Bugün Spotify'a girdiğimde hesabımda çıkılmış olduğuna ve hesap bilgilerimi girdiğimde hesaba giriş yapılamadığını gördüm biraz araştırınca da çok popüler olmayan bir haber sitesinin Spotify hacklendi gibi bir haberini gördüm ve doğruluğundan çok emin olmadım ve sonradan e postama gelen bir bilgi ile Spotify hesabımın mailinin değiştirildiğini gördüm tek bendemi yoksa herkes de mi bu durum var? Kişisel bilgilerime ulaşılabilir mi?

Bende bir sorun var gibi gözükmüyor. Google'a Spotify hacklendi yazınca da üç sene öncesinin haberi çıkıyor. Muhtemelen sizden kaynaklanan bir sorun. Diğer hesaplarınızı da kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bugün Spotify'a girdiğimde hesabımda çıkılmış olduğuna ve hesap bilgilerimi girdiğimde hesaba giriş yapılamadığını gördüm biraz araştırınca da çok popüler olmayan bir haber sitesinin Spotify hacklendi gibi bir haberini gördüm ve doğruluğundan çok emin olmadım ve sonradan e postama gelen bir bilgi ile Spotify hesabımın mailinin değiştirildiğini gördüm tek bendemi yoksa herkes de mi bu durum var? Kişisel bilgilerime ulaşılabilir mi?
Bizde bir sıkıntı yok hocam. Sizin hesapta sıkıntı var.

Aynısı ablamda da yaşanıyor ve kendisi hiç böyle bir duruma düşecek biri değil.

Ekran görüntüsü 2023-08-21 212838.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı