Bilgisayar hacklendi mi?

efeunlu00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Belki bazıları biliyordur, Steam benden habersiz 100 dolar çekti diye bir konu açmıştım. Kısaca özetleyeyim: Steam benden habersiz 3 parça halinde 100 dolar çekti; bunu Steam ile görüşüp hallettim fakat bundan yaklaşık 1 ay önce X hesabıma girdiğimde, benim adıma scam linkleri paylaşıldığını gördüm. Bunlar yanlış hatırlamıyorsam coin üzerineydi. Çok üstünde durmadım twitleri sildim ve şifremi değitim. Aradan 3 hafta geçti, bir arkadaşım DC üzerinden ona Steam Link'i yolladığımı ve onu açmadığını söyledi. Ben şaşırdım çünkü böyle bir şeyi ben atmamıştım. Öğrendim ki bütün Ark. Listeme yollamışlar. Bunu öğrendiğimde Discord'um halihazırda kapalıydı, erişim engelinden dolayı. Yine çok önemsemedim çünkü hesap donuk haldeydi. 7 Aralım Cuma günü her şeyden habersiz uyandım, dışarı çıktım kahvemi aldım içtim. Banka hesabımı (Papara) açtığımda paranın olmadığını görünce fark ettim. Steam 100 dolar çekmiş. Hemen Papara'yı aradım, onlar Steam'e yönlendirdi, kısaca hallettim fakat şu an PC'mde biri var mı yok mu bilmiyorum bu da beni tedirgin ediyor çünkü tüm hesaplarım çidt kademe doğrulamalıydı DC dahil. Sizce nasıl çekildi bu para, tüm bunlar nasıl oldu? Herhangi bir linke tıklayacak kadar cahil değilim veya virüslü dosya indirecek kadar ama dalgınlığıma bile gelse bu uygulamayı nasıl görürüm? Kaspersky tam tarama temiz çıktı bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı