Spotify hesabı yok gibi gözüküyor

Daha fazla  
1744815161435.png

Resimde gördüğünüz üzere Spotify kullanıcı adım buna dönüştü ve profil fotoğrafımda yok. Hiçbir şey yapamıyor, şarkı dinleyemiyorum. Bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Spicetify kurulu Spotify'ımda, onu da silip kullanmayı denedim fakat işe yaramadı. Temizinden Spotify'ı silip kurmayı denedim, olmadı. Yardım edin şarkı dinlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2471284

Resimde gördüğünüz üzere Spotify kullanıcı adım buna dönüştü ve profil fotoğrafımda yok. Hiçbir şey yapamıyor, şarkı dinleyemiyorum. Bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Spicetify kurulu Spotify'ımda, onu da silip kullanmayı denedim fakat işe yaramadı. Temizinden Spotify'ı silip kurmayı denedim, olmadı. Yardım edin şarkı dinlemek istiyorum.
Son zamanlarda Spotify ile alakalı bir kaç tane konu gördüm. Hepsinde hata falan veriyordu. Bence Spotify'da sıkıntı olabilir.

Eki Görüntüle 2471284

Daha demin baktım, benimde kullanıcı adım değişmiş. Spotify sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı