Spotify hesabım çalındı ne yapmalıyım?

Var. Yoksa bile çeviriyorlar zaten.

@lynch01 burada yazanlara göre, Spotify abonesi olduğun zaman e-posta adresine gelen mail içerisinden ekran görüntüsü al ve varsa banka ekstresinin ekran görüntüsünü al. Umarım hesabını geriye alırsın. Bilgilendir bizi.

Fatura ile işi halledebilirim umarım yardımınız için teşekkürler sonucu yazacağım takipte kalırsanız sevinirim.

Ayrıca biraz acele hareket edin eğer hesabınızı yayarlarsa birden fazla kişi hesaba giriyor ve kişiselleştiriğiniz şeyleri değiştiriyorlar.
Zaten oynatma listeleri gitmiş. Daha ne olsun. Ayrıca yayılması bir şey ifade etmeyecek. E-posta geriye alınınca bir daha hesaba giremeyecekler. @lynch01 hocam hesabınızı geriye alır almaz şifre değiştirip 2 faktörlü korumayı açın.

Zaten oynatma listeleri gitmiş. Daha ne olsun. Ayrıca yayılması bir şey ifade etmeyecek. E-posta geriye alınınca bir daha hesaba giremeyecekler. @lynch01 hocam hesabınızı geriye alır almaz şifre değiştirip 2 faktörlü korumayı açın.

Listelerinin değiştiği yazısını görmedim.

Hocam kullanıcı adınızı söyleyebilirseniz listleriniz silinmemiş ve gizli değil ise kaydedebilirim. Sonrasında yeni hesap açarsanız benden kaydedersiniz.

Destek geç cevap veriyor ise "bize ulaşın" bölümünden anlık destek ekibinden biriyle konuşabilirsin. Yabancı kişiler oluyor yalnız, bu konuyla ilgilenirler mi emin değilim.

Sağ olun destek ilgileniyor Fatih diye Türk bir çalışan bağlandı.

Listelerinin değiştiği yazısını görmedim.

Hocam kullanıcı adınızı söyleyebilirseniz listleriniz silinmemiş ve gizli değil ise kaydedebilirim. Sonrasında yeni hesap açarsanız benden kaydedersiniz.
Listeler hesap ayarlarında "çalma listelerimi geri yükle" bölümü altından geriye yüklenebiliyor.

Sağ olun destek ilgileniyor Fatih diye Türk bir çalışan bağlandı.
Eee hocam son durum nedir?

Listeler hesap ayarlarında "çalma listelerimi geri yükle" bölümü altından geriye yüklenebiliyor.

Eee hocam son durum nedir?

Mailde hiç dekont bulamadım bende banka dekontu attım şu anda kontrol ediyorum yazısı aldım.
Fransızca çalışırken müzik dinlemek istemiştim sadece ya :(
Ve cevap geldi onayladı işlemleri başlattığını söyledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı