Spotify hesabım çalındı

Benim şahsi önerim tüm üçüncü parti yazılımlardan çıkış yapın ama çok dikkatli bir şekilde her yerden yapmanız gerekiyor. Eğer sisteminizde bir sorun varsa diye tüm şifrelerinizi başka bir cihazdan ve mümkünse farklı bir internet ile girilenden olursa daha iyi olur. Belki de sisteminizi virüslere karşı temizledikten sonra hesabı kurtarsanız daha mantıklı olabilir. Söylediğinize göre Malwarebytes hep bir şeyler buluyorsa sistemde artık virüsler kalmış olabilir ya da Browser'a bulaşmış virüsleri buluyor da olabilir tam bilgim yok bu konuda ama size önerebileceğim en iyi şey sistemi virüslerden temizlemeyle ilgili araştırma yapın ve güvenli modda vb. tüm taramaları yapın. Mesela ESET ile Online tarama yaptırabilirsiniz. Belki de Kaspersky hesabınız da çalınmış olabilir. O yüzden offline taramalara bakmanız sizin açınızdan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Spotify Chrome üzerinden mi yoksa uygulamasından mı kullanıyorsunuz eğer chromeden ise çerezler büyük rol oynuyor demektir.
Uygulamadan kullanıyorum ama bugün web player'ı açtım. Eskiden de illaki wep player'ı açmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…