DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 Salih Karagoz dedi: Ben hesabını kurtaramazsın demedim hesabı kurtarılmazsa böyle olur normalde kullanılan mailin yerine kullanılan mailden belli satılıcağı ama çok geç değil kurtarılabilir Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır hocam, yanlış anlamışım. Sağ olun.
Salih Karagoz dedi: Ben hesabını kurtaramazsın demedim hesabı kurtarılmazsa böyle olur normalde kullanılan mailin yerine kullanılan mailden belli satılıcağı ama çok geç değil kurtarılabilir Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır hocam, yanlış anlamışım. Sağ olun.
Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 28 Nisan 2021 #12 Desteğe ulaşabilirsiniz. O da olmazsa diğer hesaba premium ödemeyi iptal edip yeni hesap açmaktan başka çareniz kalmaz.
Desteğe ulaşabilirsiniz. O da olmazsa diğer hesaba premium ödemeyi iptal edip yeni hesap açmaktan başka çareniz kalmaz.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 28 Nisan 2021 #13 Dekontlarım makbuzlarım duruyor kanıt olarak isterlerse atabilirim.