Merhaba arkadaşlar. Öğlen mail geldi hesabınıza Brezilya'dan giriş yapılmış dedi ve şifremi değiştirdim. Az önce mail geldi şüpheli aktivite deyip parolanı sıfırladık diyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar. Öğlen mail geldi hesabınıza Brezilya'dan giriş yapılmış dedi ve şifremi değiştirdim. Az önce mail geldi şüpheli aktivite deyip parolanı sıfırladık diyor. Ne yapmam lazım?
Örnek vermek gerekir ise, diyelim bir sitede şifren ASD123 olsun. Site sızıntısı, bilgisayarına yüklediğin zararlı yazılımlar ile şifreni öğrenip internet üzerinde çok kullanılan sitelere o giriş bilgisi ile giriş yapmayı deniyorlar.
Teşekkürler arkadaşlar, kart bilgim kayıtlı değildi. '' ?!%~= '' vb semboller içeren zor bir şifre yaptım. İnşallah bir daha olmaz Geçen gün pc'ye virüs girdi, bugün bu olay olunca az tırsmadım desem yalan olur.