Spotify hesabım çalınmış mı?

İşletim sistemi
Android
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öğlen mail geldi hesabınıza Brezilya'dan giriş yapılmış dedi ve şifremi değiştirdim. Az önce mail geldi şüpheli aktivite deyip parolanı sıfırladık diyor. Ne yapmam lazım?

Not: VPN kullanmıyordum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241029_204613_Gmail.jpg
    Screenshot_20241029_204613_Gmail.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20241029_204657_Gmail.jpg
    Screenshot_20241029_204657_Gmail.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba arkadaşlar. Öğlen mail geldi hesabınıza Brezilya'dan giriş yapılmış dedi ve şifremi değiştirdim. Az önce mail geldi şüpheli aktivite deyip parolanı sıfırladık diyor. Ne yapmam lazım?

sahte bir tuzak e posta olabilir. spotifyınıza girebiliyorsanız sorun yoktur.

Brezilya'da yaşamadığın sürece Brezilya'dan sen giriş yapmış olamazsın :) parolanı sıfırla, kaliteli bir parola seç.

Random checkerlardan bitanesine siz denk gelmiş olabilirsiniz şifreyi değiştirerek varsa kayıtlı kart silerek güvene alın.

Bana da bugün aynı şey oldu bir de müzik dinliyor.

Random checker nedir?

Örnek vermek gerekir ise, diyelim bir sitede şifren ASD123 olsun. Site sızıntısı, bilgisayarına yüklediğin zararlı yazılımlar ile şifreni öğrenip internet üzerinde çok kullanılan sitelere o giriş bilgisi ile giriş yapmayı deniyorlar.

Teşekkürler arkadaşlar, kart bilgim kayıtlı değildi. '' ?!%~= '' vb semboller içeren zor bir şifre yaptım. İnşallah bir daha olmaz :) Geçen gün pc'ye virüs girdi, bugün bu olay olunca az tırsmadım desem yalan olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı