Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Spofity üyeliğim tam bugün ödeme aldı ve ben iptal edip iade almak istiyorum. Bunu yapmam mümkün mü? Çünkü internette yapmışlar fakat verdikleri link eski galiba, girilmiyordu. Yardımcı olur musunuz? 26 TL gitti karttan, aşırı mutsuzum.
Spofity üyeliğim tam bugün ödeme aldı ve ben iptal edip iade almak istiyorum. Bunu yapmam mümkün mü? Çünkü internette yapmışlar fakat verdikleri link eski galiba, girilmiyordu. Yardımcı olur musunuz? 26 TL gitti karttan, aşırı mutsuzum.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 2 Mart 2021 #2 Nesine mutsuzsun? Hizmet alıyorsan bir karşılığı da olacak elbette.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Destek ekibine altta vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Oradan iade talep edebilirsiniz. Destek - Spotify Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlersrniz sevinirim.
Destek ekibine altta vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Oradan iade talep edebilirsiniz. Destek - Spotify Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlersrniz sevinirim.
Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 fatihterim dedi: Nesine mutsuzsun? Hizmet alıyorsan bir karşılığı da olacak elbette. Genişletmek için tıkla... Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse.
fatihterim dedi: Nesine mutsuzsun? Hizmet alıyorsan bir karşılığı da olacak elbette. Genişletmek için tıkla... Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 2 Mart 2021 #5 Kartex dedi: Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse. Genişletmek için tıkla... Sizi durmadan değişik konularda insanlara toxiclik yaparken görüyorum sorununuz ne?
Kartex dedi: Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse. Genişletmek için tıkla... Sizi durmadan değişik konularda insanlara toxiclik yaparken görüyorum sorununuz ne?
Elohim Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 552 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #6 Kartex dedi: Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse. Genişletmek için tıkla... O halde iptali üyelik yenilenmeden önce gerçekleştirmeniz gerekirdi.
Kartex dedi: Bak, ben kullanmaktan vazgeçtim ve iade almak istiyorum? Yardımcı olmayacaksan yazma mümkünse. Genişletmek için tıkla... O halde iptali üyelik yenilenmeden önce gerçekleştirmeniz gerekirdi.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 2 Mart 2021 #7 Ben de iade etmiştim destekten onlara anlat durumu hiç kullanmadıysan para iadesi yapıyorlar.
Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #9 Elohim dedi: O halde iptali üyelik yenilenmeden önce gerçekleştirmeniz gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Ödeme bugün gerçekleşti ve çoğu kişi iade etmeyi başarmış? DDLAO dedi: Destek ekibine altta vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Oradan iade talep edebilirsiniz. Destek - Spotify Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlersrniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Burdan destek yerinden hangisine basacağım? Üyelik kısmından yapacağım dimi?
Elohim dedi: O halde iptali üyelik yenilenmeden önce gerçekleştirmeniz gerekirdi. Genişletmek için tıkla... Ödeme bugün gerçekleşti ve çoğu kişi iade etmeyi başarmış? DDLAO dedi: Destek ekibine altta vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. Oradan iade talep edebilirsiniz. Destek - Spotify Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlersrniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Burdan destek yerinden hangisine basacağım? Üyelik kısmından yapacağım dimi?
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 2 Mart 2021 #10 Kartex dedi: Ödeme bugün gerçekleşti ve çoğu kişi iade etmeyi başarmış? Buradan destek yerinden hangisine basacağım? Üyelik kısmından yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Üyelikten sonra da ödemelerle ilgili yardıma ihtiyacım var.
Kartex dedi: Ödeme bugün gerçekleşti ve çoğu kişi iade etmeyi başarmış? Buradan destek yerinden hangisine basacağım? Üyelik kısmından yapacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Üyelikten sonra da ödemelerle ilgili yardıma ihtiyacım var.